Installation af ladeboks

1. Spørgsmål til installationen

Efter vi har modtaget bestillingen, sender vi dig og kunden en bestillingsbekræftelse. Når kunden har accepteret vores vilkår, får de et link til et spørgeskema, som indeholder spørgsmål til installationsforholdene i kundens hjem.

2. Ordrebekræftelsen sendes

Når vi har modtaget svarene, sender vi kunden en ordrebekræftelse inden for tre arbejdsdage med alle de informationer, kunden har brug for.

Kræver installationen noget særligt, håndterer vi det med nogle få ekstra trin i processen.

3. Velkomstpakken modtages

Senest syv dage efter kunden har modtaget ordrebekræftelsen, modtager kunden en velkomstpakke i sin postkasse. I den finder kunden sin personlige ladebrik til ubegrænset opladning på ladenetværket.

4. Installationsdato aftales

Senest tre arbejdsdage efter kunden har modtaget ordrebekræftelsen, kontakter vores elektriker kunden, så de sammen kan finde et tidspunkt til installationen af ladeboksen.

5. Ladeboksen installeres

Elektrikeren besøger kunden på det aftalte tidspunkt og installerer ladeboksen. Inkluderer Clever-abonnementet et løst ladekabel til opladning på ladenetværket, har elektrikeren det med til kunden (medmindre andet er aftalt).

6. Abonnementet starter

Kundens abonnement starter, når de tager ladeboksen eller deres ladebrik i brug første gang. Herefter modtager de en faktura med deres kundenummer, så de kan tilmelde sig Betalingsservice.

Hvad er ekstra ydelser?

Inden vores elektriker besøger kunden, stiller vi kunden nogle få spørgsmål. Svarene hjælper os til at vurdere, om vi kan lave installationen af ladeboksen uden ekstra ydelser. Begrebet ekstra ydelser dækker over opgaver, som ikke er dækket af prisen for installationen. Det kan eksempelvis være grave- eller stilladsarbejde.

95% af Clevers kunder får lavet deres installationen uden ekstra omkostninger. Gennemsnitsprisen for ekstra ydelser er 3.500 kroner.

Du kan læse meget mere om ekstra ydelser i vores FAQ.

Installationstyper

1. Privat hus med installation på husmur

Som udgangspunkt er denne installation uden ekstra ydelser, medmindre der fx skal laves skjult kabelføring.

2. Privat hus med installation i integreret garage

Som udgangspunkt kræver denne installation ikke ekstra ydelser, medmindre der fx skal laves skjult kabelføring.

3. Privat hus med installation i separat garage/carport

Denne installation kan kræve ekstra ydelser, fx i form af gravearbejde. Dog kan kunden selv grave renden, så længe den opfylder elektrikerens krav.

4. Installation ved privat parkeringsplads ved etageejendom

Denne installation kan kræve ekstra ydelser, fx i form af gravearbejde. Dog kan kunden selv grave renden, så længe den opfylder elektrikerens krav.