Ofte stillede spørgsmål

Mulighed for ekstra ladeboks

Én ekstra ladeboks til eksempelvis sommerhuset koster 2.499 kr. i installation og 124 kr. /md. (ikke inkl. evt. ekstra ydelser ved installationen).

Opladning i udlandet

Clever-kunder kan lade bilen på alle Clevers ladere – også de lynladestationer Clever opsætter med partnere i Sverige, Norge og Tyskland. Alle ladepunkter finder Clever-kunder nemt med Clevers app til Apple iOS og Google Android.

Har kunden et Clever One-abonnement, er opladningen på alle ladepunkter i vores ladenetværk inkluderet i deres abonnement.

Hvis kunden skal lade på andre operatørers ladenetværk, skal de betale separat for opladningen på disse – det gælder uanset, om det er i Danmark eller udlandet. Her kan kunden bruge diverse apps, og på visse netværk kan de også betale med betalingskort.

Hvad hvis kunden har to ladbare biler?

 

Med Clever Box

Har du Clever Box hjemme, har du et serviceabonnement på din boks, men ikke et abonnement på dine biler. Så du kan blot lade, som det passer dig skiftevis på dine biler. Du betaler selv for det, du lader.

 

Med Clever One

Når du har én ladeboks hjemme til flere biler, kan du vælge Clever One til alle dine biler. Så kan de både lade på din ladeboks hjemme og ude på Clevers offentlige netværk. Hvis mindst én af dine biler er en ren elbil, kan du få 200 kr i rabat på den/de andres bilers Clever One-abonnement.

 Du kan også vælge kun at have Clever One til en af dine biler og Clever Go til de/den resterende, hvor du betaler ad-hoc for opladning. 

 

Uden ladeboks hjemme

Har du ikke installeret Clevers ladeboks(e) hjemme, skal hver bil have Clever One uden hjemmeopladning, hvor du kan lade på hele Clevers offentlige netværk.

Kan kunden vente med at bestille Clever One?

 Ja, Clever One kan bestilles på Clever.dk. Men ved at bestille Clever One som en naturlig del af bilkøbet, gør du det let at køre og oplade bilen for kunderne fra første færd – og du sikrer dem den bedste pris. 

Kan kunden ikke bare bruge det ladestik, der følger med bilen?

Det ladestik, der følger med bilen, er kun til nødstilfælde.

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at man ikke lader med mere end seks ampere i max to timer med de såkaldte "mormorkabler". Opladningen af en elbil gennem en almindelig stikkontakt belaster nemlig som 20 køleskabe. Og i værste fald kan der udbryde brand i kundens installationer.

Når vi installerer en ladeboks hos din kunde, tager vi alle forholdsregler, så de sikkert kan lade deres bil – nu og mange år frem.