Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal vi sælge Clever?

Ved at sælge Clever One giver du din kunde en ladeløsning, hvor alt er inkluderet i ét abonnement. Der findes mange andre udbydere af strøm, men hos Clever får din kunde en totalløsning, som indeholder meget mere end bare opladning.

Clever One giver kunden mulighed for at lade hjemme på Clevers intelligente ladeboks, der kan styre opladningen, så den foregår, når der er mest vedvarende energi i elnettet.

Kunden får også adgang til Danmarks største offentlige ladenetværk. Det inkluderer både vores store lynladestationer og alle de ladestandere, vi sætter op i samarbejde med partnere som fx Jeudan, føtex og Danske Shoppingcentre

Flere kunder har også mulighed for at lade deres bil, mens de er på arbejde, da Clever har ladepunkter hos mange forskellige virksomheder rundt omkring i landet.

Og Clever udvider hele tiden netværket på tværs af Danmark, både ved indkøbscentre, langs motorveje og rundt om i by og på land, så fremtidens elbilisme ikke går i stå.

Kunden kan også vælge at få deres strøm til både bil og bolig fra Clever Power. Med Clever Power får de en fast månedlig rabat på Clever One, hvis de aktiverer ladeboksens indbyggede intelligente opladning.

Når kunden får strøm fra Clever, slipper de også for den månedlige tilbagebetaling.

Clevers top 6 USP’er

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk
  • Nem installation af intelligent ladeboks med ubegrænset kabelføring
  • Automatisk tilbagebetaling af strømforbrug
  • 24/7 kundesupport
  • Ubegrænset service og automatisk opdatering af ladeboks
  • Abonnementet starter først, når du oplader første gang