Ofte stillede spørgsmål

Mulighed for ekstra ladeboks

Én ekstra ladeboks til eksempelvis sommerhuset koster 7500 kr. i installation og 124 kr. /md. (ikke inkl. evt. ekstra ydelser ved installationen).

Opladning i udlandet

Clever-kunder kan lade bilen på alle Clevers ladere – også de lynladestationer Clever opsætter med partnere i Sverige, Norge og Tyskland. Alle ladepunkter finder Clever-kunder nemt med Clevers app til Apple iOS og Google Android.

Har kunden et abonnement fra Clever, fx Clever Unlimited, er opladningen på alle ladepunkter i vores ladenetværk inkluderet i deres abonnement.

Hvis kunden skal lade på andre operatørers ladenetværk, skal de betale separat for opladningen på disse – det gælder uanset, om det er i Danmark eller udlandet. Her kan kunden bruge diverse apps, og på visse netværk kan de også betale med betalingskort.

Hvad hvis kunden har to ladbare biler?

Begge biler skal have et abonnement hos Clever, og for at vælge det rigtige, er det vigtigt at kigge nærmere på kundens kørselsbehov.

Clever Unlimited er til kunden, som har brug for at lade hjemme, på arbejdet, i byerne og på farten. De kan nyde opladning på Danmarks største ladenetværk og intelligent opladning hjemme med Clevers ladeboks.

Kan kunden vente med at bestille Clever Unlimited?

Nej, Clever Unlimited skal købes sammen med bilen. Ved at bestille Clever Unlimited som en naturlig del af bilkøbet, gør du det let at køre og oplade bilen for kunderne fra første færd – og du sikrer dem den bedste pris.

Hvis kunden først bestiller et abonnement fra Clever efter bilen er købt, vil det være til Clever All-in-One-priser, der ikke er så fordelagtige som Clever Unlimited.

Kan kunden ikke bare bruge det ladestik, der følger med bilen?

Det ladestik, der følger med bilen, er kun til nødstilfælde.

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at man ikke lader med mere end seks ampere i max to timer med de såkaldte "mormorkabler". Opladningen af en elbil gennem en almindelig stikkontakt belaster nemlig som 20 køleskabe. Og i værste fald kan der udbryde brand i kundens installationer.

Når vi installerer en ladeboks hos din kunde, tager vi alle forholdsregler, så de sikkert kan lade deres bil – nu og mange år frem.