Tillykke med din nye firmabil

Når du har bestilt din nye firmabil, bestiller leasingselskabet dit abonnement hos Clever. Vi sørger for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang, inden din bil bliver leveret.

En god start på rejsen

 1. Installationsspørgsmål

  Når vi har modtaget bestillingen, sender vi dig og leasingselskabet en bestillingsbekræftelse samme dag. Du får også en velkomstemail med spørgsmål til installationsforholdene hjemme.

 2. Ordrebekræftelsen

  Når vi har modtaget svarene, sender vi dig en ordrebekræftelse inden for fem arbejdsdage med alle de informationer, du har brug for. Kræver installationen noget særligt, håndterer vi det med nogle få ekstra trin i processen.

 3. Velkomstpakken

  Senest syv dage efter du har modtaget ordrebekræftelsen, modtager du en velkomstpakke i din postkasse. I den finder du din personlige ladebrik til ubegrænset opladning på ladenetværket.

Vi installerer ladeboksen hos dig

 1. Installationsdatoen

  Senest tre arbejdsdage efter du har modtaget ordrebekræftelsen, kontakter vores elektriker dig, så I sammen kan finde et tidspunkt til installationen af ladeboksen

 2. Installationen

  Elektrikeren besøger dig på det aftalte tidspunkt og installerer ladeboksen. Er der bestilt et ladekabel fra Clever til opladning på ladenetværket, har elektrikeren det med til dig. Vi anbefaler, at du læser vores guide Sådan foregår installationen – så er du klædt godt på før, under og efter installationen.

 3. Abonnementet starter

  Dit abonnement starter, når ladeboksen eller ladebrikken tages i brug første gang. Tilmelder du dig Betalingsservice, kører tilbagebetalingerne helt automatisk.

Sådan!

Du kan nu køre og lade, som du vil med opladning, der passer dig. Hver dag.