Driftsikkert ladeudstyr

Clevers udvalg af ladeudstyr

Når vi sammensætter en ladeløsning, der dækker jeres behov for normal-, hurtig- og lynopladning, består byggeklodserne af disse driftsikre og letbetjente ladestandere. 

Ladeboks 11-22 kW

Smart og skalerbar

Den populære løsning, fordi den er nem at betjene og kan bruges af alle el- og plugin-hybridbiler. Derudover er det nemt at skalere op med nye ladebokse, efterhånden som efterspørgslen stiger.

Især god til medarbejderparkering, hvor ladetiden godt må være lidt længere. Fås både med og uden fastmonteret kabel.

Ladestander 22 kW

Æstetisk og praktisk

Denne ladestander kender de fleste fra bybilledet allerede. Det simple design passer ind overalt, og ladestanderen er en oplagt løsning til parkering op til fire timer.

Brugeren medbringer selv kabel.

Hurtigopladning 50 kW

Til det korte besøg

På vores 50 kW hurtigladestander med CCS-stik får man hurtigt ekstra rækkevidde på batteriet. Ladestanderen kan også fås med et 43 kW CHAdeMO-stik, hvis der er behov for begge muligheder.

Oplagt til virksomheder, der gerne vil tilbyde opladning under kundebesøg eller har brug for kortere ladestop.

Lynopladning 100-300 kW

Kom lynhurtigt videre

En lynladestander kan opfylde flere behov. For en fragt- eller vognmandsvirksomhed er den en oplagt måde at holde ladetiden nede, og for detailvirksomheder kan ladestanderen tiltrække kunder, der kan bruge ladepausen på et besøg hos jer.

Effekten kan udbygges op til 300 kW og ladestanderen fås også med CHAdeMO-stik som tilvalg.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så tager vi fat i dig i løbet af to hverdage.

Du giver samtykke til, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik, og at vi må kontakte dig med henblik på at vejlede og sælge Clevers løsninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvad kan vi hjælpe dig og din organisation med?