Driftsikkert ladeudstyr

Clevers udvalg af ladeudstyr

Når vi sammensætter en ladeløsning, der dækker jeres behov for normal-, hurtig- og lynopladning, består byggeklodserne af disse driftsikre og letbetjente ladestandere. 

11-22 kW ladeboks

Smart og skalerbar til flåde- og puljebiler

Den populære løsning, fordi den er nem at betjene og kan bruges af alle el- og plugin-hybridbiler. Derudover er den nem at skalere op med nye ladebokse, efterhånden som efterspørgslen stiger.

Især god til flåde- og puljebiler, hvor ladetiden godt må være lidt længere. Kan installeres med intelligent strømfordeling mellem ladeboksene.

22 kW ladestander

Æstetisk og praktisk

Denne ladestander kender de fleste fra bybilledet allerede. Det simple design passer ind overalt, og ladestanderen er en oplagt løsning til parkering op til fire timer.

Ladestanderen kan bruges af alle el- og plugin-hybridbiler.

50 kW hurtigopladning

Til det korte besøg

Med vores 50 kW hurtigladestander, får man hurtigt ekstra rækkevidde på batteriet. Ladestanderen kan tilføjes et 43 kW CHAdeMO-stik, hvis der er behov for det.

Oplagt til fx kommunen, torvet eller ved togstationen, hvor parkeringstiden er kortere.

100-300 kW lynopladning

Kom lynhurtigt videre

En lynladestander er oplagt ved trafikale knudepunkter, hvor ladepausen skal være kort og effektiv. Den kan også placeres ved rådhuset som et klart bevis på, at kommunen tager den grønne omstilling af transportsektoren seriøst.

Effekten kan udbygges op til 300 kW og ladestanderen fås også med CHAdeMO-stik som tilvalg.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så tager vi fat i dig i løbet af to hverdage.

Du giver samtykke til, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik, og at vi må kontakte dig med henblik på at vejlede og sælge Clevers løsninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvad kan vi hjælpe dig og din organisation med?