Leasingaftaler

Tillykke med din nye firmabil

Når du har bestilt din nye firmabil, bestiller leasingselskabet dit abonnement hos Clever. Vi sørger for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang, inden din bil bliver leveret.

Clever ladeboks ved en virksomhed

En god start på rejsen

Afklaret

Afdæk jeres behov

Inden I kontakter os første gang, er det en god idé, at I er blevet enige om

  1. Hvor mange biler, I har behov for at lade i dag og om fem år.
  2. Hvor I vil have ladeudstyret installeret.
  3. Hvad jeres budgetramme er.

Afklaret

Kontakt os

Brug vores bestillingsformular til at sende en forespørgsel på et uforpligtende tilbud. Herefter tager vi kontakt, så vi sammen kan diskutere det videre forløb.

Om 3-4 uger

Tag imod elektrikeren

Inden vi giver et endeligt tilbud på installation af udstyr, vil vores elektriker aflægge jeres boligforening et besøg. Elektrikeren vil besigtige jeres parkeringsforhold og elinstallationer.

Inden 6-8 uger

Godkend tilbudet

Når vi sammen har fundet frem til en løsning, I er tilfredse med, indgår vi den endelige aftale. Vi lægger en tidsplan, så I kan fortælle jeres beboere, hvornår de kan forvente, at opladningen er klar til brug.

Inden 6-8 uger

Lad os klare arbejdet

Herfra tager vi os af alt det grove, såsom gravning, kabelføring, udbygning af jeres elinstallation og opsætning af ladeudstyr. Imens kan I med fordel minde de beboere, der endnu ikke har et Clever-abonnement, om at oprette sig som kunder hos Clever.

Udvidet tilbagebetaling

Som firmabilsbruger skal du ikke have ekstra omkostninger til bilen. Derfor tilbyder Clever udvidet tilbagebetaling til firmabiler.

Her kan du læse, hvordan udvidet tilbagebetaling adskiller sig fra den almindelige tilbagebetaling, og hvordan det fungerer i din hverdag.

Illustration af bil, der lader på Clever ladeboks