Clever Link

Ladebrik til privatkørsel

Clever Link er en ladebrik til medarbejdere, som ikke ønsker abonnement, men stadig gerne vil lade på jeres eget udstyr samt Clevers offentlige netværk.

Løsningen kan bestilles, når man har ladeudstyr fra Clever.

Fordele
  • God pris på en forbrugsafregnet løsning, der kan bruges privat
  • Undgå administration, da Clever afregner forbrug direkte med brugerne
  • En anbefalet løsning til medarbejdere og beboere, som ikke ønsker abonnement
Virksomhedsopladning fra Clever

Få Clever Link

Medarbejderen bestiller selv Clever Link online ved at benytte en specifik formular. Du får tilsendt et link til formularen, som kan deles mellem medarbejdere.

Løsningen kan bestilles, når man har ladeudstyr fra Clever.

Bestilling af Clever Link er gratis. Prisen bliver løbende justeret, så den følger elmarkedets udvikling. Du kan altid se den aktuelle kWh-pris her eller i Clevers app.

Aktuelle priser for Clever Link

Normal- og hurtigladning (op til 99 kW)
2,59kr./kWh
Lynopladning (100+ kW)
4,09kr./kWh
Illustration af ladeboks i blå farver
En kvinde sidder i passagersiden af en bil, vinduet er rullet ned og hun sidder med lukkede øjne og nyder solen
Clevers abonnementer

Tryghed til at køre, hvor du vil

Clever tilbyder flere løsninger, der kan bestilles direkte af medarbejderen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer Clevers tilbagebetaling?

Har du en ladeboks fra Clever hjemme, får du tilbagebetalt strømforbruget efter den gældende tilbagebetalingssats.

Vi kalder det tilbagebetaling, fordi du i første omgang selv lægger ud for strømmen til opladning hjemme. Ladeboksen er nemlig tilsluttet din egen eltavle.

Derfor tilbagebetaler vi hver måned ladeboksens forbrug brugt på opladning. Tilbagebetalingen regner vi ud ved at gange forbruget med månedens tilbagebetalingssats.

Tilbagebetalingssatsen er udregnet som et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06. Dermed følger den det tidsrum, hvor opladningen typisk finder sted, hvis du benytter dig af intelligent opladning.

Målet er at flytte opladningen af tusindvis af elbiler fra det tidspunkt, hvor belastningen af vores fælles elnet er stor, til ud på aftenen og natten, hvor belastningen er mindre, strømmen oftest er billigere og i højere grad stammer fra vedvarende energikilder.

For virksomheder med Clevers ladeudstyr installeret, er tilbagebetalingssatsen udregnet som et gennemsnit af elprisen hele døgnet.

Læs mere
Hvad er intelligent opladning?

Med intelligent opladning slået til på Clevers ladeboks, gør vi det nemt for dig i hverdagen at lade din bil med et lavere CO2-aftryk, og når prisen på strømmen er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Helt automatisk.

Sådan kommer du i gang

  1. Hent Clevers app
  2. Aktiver intelligent opladning
  3. Indtast dine behov

Læs mere
Hvordan er processen med installation?

Du kan som udgangspunkt forvente, at ladeboksen er installeret i løbet af fem uger fra det tidspunkt, hvor vi har modtaget den endelige ordre.

Inden installationen modtager du et spørgeskema med en håndfuld spørgsmål fra os. Dine svar hjælper os til at vide lidt mere om din installation, og om vi kan lave den uden ekstra ydelser. Det kan 9 ud af 10 af vores kunder.

Du kan læse mere om, hvis forhold du skal forholde dig til, hvilke krav der skal overholde ved eventuelt gravearbejde og om, hvordan selve installationen foregår.

Læs mere
Tilmeld dig betalingsservice

Slip for at huske på betalingsfrister og undgå risikoen for rykkergebyrer ved at tilmelde dit Clever-abonnement til Betalingsservice.

Husk at der kan gå et par uger, fra du tilmelder dig Betalingsservice, til din tilmelding er registreret. Indtil da skal du betale dine regninger, som du plejer.

Har du abonnement hos os, skal du desuden være tilmeldt Betalingsservice, før vi kan overføre tilbagebetalingen af strømforbruget på ladeboksen.

Har du abonnement hos os, skal du desuden være tilmeldt Betalingsservice, før vi kan overføre tilbagebetalingen af strømforbruget på ladeboksen.

Du tilmelder dig nemt Betalingsservice herunder – og du kan også gøre det via din netbank.

Sådan gør du:

  • Følg nedenstående link
  • Indtast dit fulde CPR-nummer
  • Indtast registrerings- og kontonummer på den konto, som aftalen skal tilmeldes
  • Indtast dit kundenummer, som du finder i emailen fra Clever om opstart af dit abonnement.

Tilmeld dig betalingsservice her

Læs mere
En række biler holder parkeret ved en parkeringsplads, hvor der står Clever ladestandere