Nærmeste ladepunkt er altid lige ved hånden

CLEVERs app viser vej til nærmeste ladepunkt via din telefons GPS. Desuden kan du se, om ladepunktet er ledigt. App’en er gratis og kan hentes i App Store og hos Google Play.

iphone-6-app

Funktioner & services

CLEVERs app giver dig et overblik over alle CLEVERs ladestandere og hurtiglade-stationer i Danmark og Sverige. På app’ens oversigtskort er ladestandere markeret med symboler. På den måde kan du også se om det er en alm. stander, eller en hurtiglade-station.

Mere om ladepunktet

Når du har klikket på et ladepunkt, kan du også se, hvilke ladestik der er på ladepunktet, hvor mange ladestationer der er, og hvordan man finder derhen.

Er ladepunktet ledigt eller optaget?

Når du klikker på et ladepunkt i app’ens oversigtskort, kan du med det samme se, om ladepunktet er ledigt eller optaget. Dermed bliver du fri for at holde i kø eller blive forsinket af teknisk nedbrud på et ladepunkt.

Vælg lade- og stiktype

Via en filterfunktion kan du vælge kun at få vist ladepunkter med den stiktype, som passer til din bil. De øvrige ladepunkter vises ikke og gør dermed oversigten mere overskuelig for dig.

Flere funktioner

App’en opdateres løbende. De nyeste funktioner inkluderer bl.a. en refresh-knap for liveopdatering af ladepunkternes status samt mulighed for at se alle ladepunkter i listeform.

Masser af nye ladepunkter

Vi sætter hele tiden nye ladepunkter op. I løbet af 2017 sætter vi hele 240 22 kW ladepunkter op i Øresundsregionen. Så snart de nye ladepunkter er sat i drift, kan du se dem på app’en. Du kan læse mere om de nye ladepunkter i Øresundsregionen her.