Vores vision

Meningsfuld virksomhed

Trivsel, inklusion, udvikling, arbejdsglæde og meningsfuldhed er vigtigt for os i Clever.

Derfor arbejder vi aktivt på at skabe så meget trivsel for vores kolleger som muligt - både mental og fysisk trivsel - og vi investerer i vores personlige, interpersonelle og faglige kompetencer.

Vi vil også skabe en inkluderende og divers arbejdsplads, der afspejler det samfund vi bor i, og vi vil øge repræsentationen af underrepræsenterede grupper.

Alt det gør vi gennem medledende principper og strukturer.

Dyk ned i nogle af vores konkrete tiltag her på siden.

Clever medarbejdere til fællesgennemgang på kontoret

Mennesker sidder i sofa under en plante

Vi har ingen chefer

I Clever har vi medledelse

I Clever har vi gentænkt måden, vi går på arbejde. Vi har nemlig medledelse. Det betyder, at vi har sat hinanden fri og nedbrudt hierarkiske strukturer. Og at vi ikke har nogen chefer.

Det har vi gjort, fordi vi gerne vil gøre op med magt, kontrol og intern konkurrence. I stedet har vi skabt en arbejdsplads, der bygger på ligeværdighed, tillid og transparens. Vi tror på, at vi gennem medledelse skaber de bedste resultater sammen. For medledelse fremmer psykologisk tryghed samt vores mod og lyst til at tage hele os selv med på arbejde.

Derfor tror vi på, at medledelse giver den mest menneskelige, effektive og meningsfulde arbejdsplads.

Baby holder forælder i hånd

Forælder i Clever

Den meningsfulde barsel

I Clever ser vi ikke barsel som en byrde - tværtimod. Og som led i vores fokus på ligeværdighed og inklusion indførte vi i 2022 nye barselsvilkår.

Vilkårene betyder, at alle ansatte – uanset anciennitet – kan få fuld løn i op til 27 uger af orloven, fri til fertilitetsbehandling, adoptionsforløb og surrogatforløb og pension i de uger, man er på barselsdagpenge.

Alle nybagte forældre kan også gå på nedsat tid med fuld løn i fire uger efter endt orlov.

Og så har vi selvfølgelig et ubegrænset antal barns sygedage.  

En mand ligger på en bænk og kigger på sin telefon imens hans bil holder til opladning

Seniorordning

En god overgang til pensionisttilværelsen

Diversitet er vigtigt - også når det kommer til alder og erfaring. For kolleger i den sene erhvervsaktive alder er værdifulde for os.

Og det er vigtigt for os, at overgangen fra arbejdslivet til pensionisttilværelsen er respektfuld og fuld af arbejdsglæde.

Derfor indførte vi i 2023 en seniorordning.

Seniorordningen giver mulighed for – alt efter alder – op til 5 seniorfridage om året.

Ordningen giver også ret til at tage op til to egenfinansierede seniorfridage om måneden eller muligheden for at gå på nedsat tid med tilsvarende nedsat løn og fuld pension.