Byt til Clever Box

Clever Box bestilling

Her kan du bytte din nuværende ladeløsning eller berostillelse til Clever Box. Det betyder, at du frikøber din ladeboks og kører uden opladningsabonnement. Du skal blot indtaste dine oplysninger, så skal vi nok klare resten.

Vent venligst...

Vores strømabonnementer er med variabel kWh-pris. Din rene elpris er den samme som vores indkøbspris på el-børsen. Det betyder, at din elpris stiger og falder alt efter prisen på el-børsen. Oveni kommer omkostninger til handelsomkostninger, transport og afgifter og dit abonnement. Den gennemsnitlige variable indkøbspris for Øst- og Vestdanmark er baseret på gennemsnittet fra elbørsen Nord Pool i juni 2024. Du betaler indkøbsprisen, som den bliver fastsat time for time på Nord Pool. Prisen for handelsomkostning og transport er baseret på Forsyningstilsynets elprisstatistik fra Q1 2024 og elafgiften er baseret på den årlige sats fra staten i 2024, som fremgår af skat.dk.

 

*Handelsomkostningen er variabel og opkræves pr. kWh. Det er en omkostning for at indkøbe din kWh-pris. Den er uden fortjeneste for Power og ligger pt. på 0,0067 kroner/kWh.