Clever Power

Saml strøm til bil og bolig

Skift til vores elselskab og få mange flere fordele. Clever Power er en elaftale skræddersyet til dig med en Clever-ladeboks hjemme:

Strøm til ren indkøbspris
Ren indkøbspris og ingen aconto regninger

Du får strøm til ren indkøbspris time for time og betaler kun 49 kr./md. for din elaftale hos os.

Vi har ingen skjulte omkostninger eller avancer, og vi sender dig ikke store aconto-regninger. I stedet får du en regning hver måned for dit faktiske strømforbrug.

Undgå udlæg for ladeboksens forbrug
Ingen udlæg for ladeboksen

Hvis du har Clever One, er Clever Power ekstrasmart.

Vi kan trække hele ladeboksens forbrug fra din elregning. Det betyder, at du ikke skal lægge ud for strømmen og vente på, at vi tilbagebetaler dig efter vores tilbagebetalingssats.

Så bliver det ikke nemmere at køre elbil.

Også til dig med solceller
Solceller? Ingen hindring

Clever Power har også en løsning til dig med solceller. Faktisk får du flere gode fordele:

  • Betaling for egenproducerede strøm, der går til at oplade din bil
  • Ingen store aconto-regninger, men månedlig regning af dit faktiske forbrug
To børn sidder i en seng om aftenen og kigger i en bog med en læselampe hængende over dem

Skift til Clever Power

Det er nemt at skifte elselskab. Med et par klik i beregneren her kan du se din pris og starte skiftet med det samme. Det tager kun 2 minutter at skifte.

Pris for strøm:
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Prisen for dit faktiske kWh-forbrug inkl. handelsomkostning, transport, afgifter + 98 kr. i abonnement.
Du kan ikke bestille denne produktpakke og få fordelene, hvis du ikke betaler den fulde listepris for dit ladeabonnement.
Du kan i stedet bestille det selvstændige produkt ”Clever Power”.

Din løsning

Din løsning
Clever Power
Abonnement 49kr./md.
Se eksempel
Clever One
Rabat på abonnement -100kr./md.

Pris for strøm:
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Prisen for dit faktiske kWh-forbrug inkl. handelsomkostning, transport, afgifter + 98 kr. i abonnement.
Du kan ikke bestille denne produktpakke og få fordelene, hvis du ikke betaler den fulde listepris for dit ladeabonnement.
Du kan i stedet bestille det selvstændige produkt ”Clever Power”.

Hvad er Clever Power?

Clever Power er vores eget elselskab, som laver skræddersyede elaftaler til dig med en Clever-ladeboks derhjemme.

For når du både får strøm til din bil og til din bolig fra Clever, giver det dig endnu flere fordele og endnu mindre bøvl.

En pige står med hovedtelefoner på og kigger ud ad et vindue

Undgå udlæg og tilbagebetaling

Det bliver endnu nemmere at køre med Clever One, når du skifter til Clever Power. Du undgår nemlig at skulle lægge ud for ladeboksens forbrug og vente på vores tilbagebetaling.

For så kan vi aflæse både ladeboksens elmåler og din boligs elmåler. De to tal trækker vi fra hinanden, og så består din månedlige elregning kun af boligens forbrug. Vi viser selvfølgelig udregningen, så du hver måned kan se, hvor meget vi har trukket fra din elregning.

El til din bil

Strømmen til opladningen af din bil er inkluderet i dit Clever One-abonnement. Derfor trækker vi ladeboksens forbrug fra din elregning.

El til dit hjem

Strømmen til din bolig betaler du til ren indkøbspris på din Clever Power-elregning. Derfor får du en månedlig elregning på dit faktiske forbrug.

Solceller? Velkommen!

Dit bidrag til vedvarende elproduktion skal ikke spænde ben for en god aftale. Derfor har vi også en Clever Power-elaftale til dig med solceller.

Når vi kan se, hvor meget strøm, der går igennem din eltavle og igennem Clever-ladeboksen, kan vi også se, hvor meget af din solcellestrøm, der er gået til opladning af bilen. Dén strøm får du til en kWh-pris, som svarer til 27 øre/kWh (eks. moms). Dit ladeboksforbrug bliver selvfølgelig også trukket fra på din elregning.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Clever Powers kundeservice alle hverdage kl. 9-15 på 58 30 22 00 eller mail power@clever.dk.

En hus med lys i om aftenen

Lær Clever Power bedre at kende