Clever Twin Power

Optimerer bilens evne til at lade

Med Twin Power fra Clever optimerer du din enfasede elbils evne til at lade på hjemmeladeboksen. Twin Power er en kompakt transformer, som installeres med forbindelse til Clevers hjemmeladeboks og den optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. Twin Power er et tilvalgsprodukt til Clevers abonnementer, og kun til enkelte bilmodeller.

Hvordan får jeg Twin Power?
Du kan bestille Twin Power via din bilforhandler, når du køber en ny bil eller via Clevers kundeservice. Den koster 7.250 kr. inkl. installation. Twin Power optimerer opladningen for mange enfasede bilmodeller. Når du har bestilt hos forhandleren, installerer Clever ladeboksen og Twin Power på samme tid. Så let er det. 

Hvad gør Twin Power rent teknisk?
Twin Power halverer opladningstiden for enfasede biler, der er skabt til at lade med 32 ampere. Disse bilmodellers tekniske design gør det ikke muligt at lade med fuld strømstyrke på en fase. Med Twin Power fordobler vi opladningseffekten ved at montere en kompakt transformer med forbindelse til ladeboksen. Den optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. 

Hvor meget fylder Twin Power?
Twin Power består af en kompakt lysegrå transformer, som måler 42 x 55 x 18 cm. Den skal monteres lodret på en væg og med cirka 10 cm luft til andre objekter i siderne. 

Hvor placeres Twin Power?
Twin Power kan placeres dér, hvor du ønsker det. Den installeres med forbindelse til ladeboksen, men om den skal installeres over, under eller fx længere væk fra ladeboksen er op til dig. Vi anbefaler en udendørs placering, da Twin Power laver en lavfrekvent brummende lyd.

Kan jeg bestille Twin Power uden Clever Unlimited, Clever Complete eller Clever All-in-One?
Nej. Du kan kun få Twin Power som en del af Clever Unlimited, Clever Complete og Clever All-in-One.

Hvilken lyd afgiver Twin Power?
Twin Power afgiver en lavfrekvent brummelyd. Det er svært at give et ensartet svar på, hvilket lydniveau den har, da det afhænger af hvor og hvordan den placeres. Vi anbefaler en udendørs placering, der ikke støder direkte op til et opholdsrum.

Hvilket strømforbrug har Twin Power?
Twin Power har et strømforbrug, der svarer til ca. 55 kr. om måneden. Det skyldes, at der er en naturlig modstand i komponenterne i Twin Power, og der skal derfor løbe ekstra strøm igennem. Refusion beregnes ud fra ladeboksens strømforbrug alene. Derfor vil den strøm, som Twin Power forbruger ikke være en del af tilbagebetalingen af elforbruget til ladeboksen. 

Kan jeg beholde Twin Power?
Ja, du køber Twin Power-transformeren, så den er din, også hvis du opsiger dit abonnement hos Clever. 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke længere skal bruge Twin Power?
Hvis du skifter bil og ikke længere har brug for din Twin Power, har du tre muligheder: Vi kan lade din Twin Power blive hængende, men afbryde forbindelsen. Det koster 1.795 kr. Du kan få vores elektriker til at nedtage din Twin Power. Det koster 3.295 kr. og ekstra 595 kr., hvis de også skal sørge for bortskaffelse. Slutteligt kan du eller din lokale elektriker selv stå for nedtagningen. Husk da at aflevere Twin Power-transformeren på genbrugsstationen.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Installation af ladeboksen

Sådan får du en ladeboks hjemme

Giv dig selv og din elbil en energifuld og sikker start på dagen med en intelligent ladeboks fra Clever. Vores erfarne elektrikere sørger naturligvis for installationen.