Clever Twin Power

Optimerer bilens evne til at lade

Med Twin Power fra Clever optimerer du din bils evne til at lade på hjemmeladeboksen. Twin Power er en kompakt transformer, som installeres med forbindelse til Clevers hjemmeladeboks og den optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. Twin Power er et tilvalgsprodukt til Clevers abonnementer, og kun til enkelte bilmodeller.

Hvordan får jeg Twin Power?
Du kan bestille Twin Power via din bilforhandler, når du køber en ny bil eller via Clevers kundeservice. På nuværende tidspunkt kan Twin Power benyttes til enkelte bilmodeller.Når du har bestilt hos forhandleren, installerer Clever ladeboksen og Twin Power på samme tid. Så let er det. 

Hvor meget fylder Twin Power?
Twin Power måler 40X40X22 cm og har farven lysegrå.

Hvad gør Twin Power rent teknisk?
Med enkelte bilmodellers tekniske design er det ikke muligt at lade med fuld strømstyrke på en fase. Med Twin Power fordobler vi opladningseffekten ved at montere en kompakt transformer med forbindelse til ladeboksen. Den optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. På den måde halverer du altså opladningstiden for den enfasede elbil.

Hvor placeres Twin Power?
Twin Power kan placeres dér, hvor du ønsker det. Den installeres med forbindelse til ladeboksen, men om den skal installeres over, under eller fx længere væk fra ladeboksen er op til dig. Vi anbefaler en udendørs placering, da Twin Power laver en lavfrekvent brummende lyd.

Kan jeg bestille Twin Power uden Clever Unlimited, Clever Complete eller Clever All-in-One?
Nej. Du kan få Twin Power som en del af Clever Unlimited, Clever Complete og Clever All-in-One.

Hvilken lyd afgiver Twin Power?
Twin Power afgiver en lavfrekvent brummelyd. Det er svært at give et ensartet svar på, hvilket lydniveau den har, da det afhænger af hvor og hvordan den placeres. Vi anbefaler en udendørs placering, der ikke støder direkte op til et opholdsrum.

Hvilket strømforbrug har den kompakte transformer til Twin Power?
Twin Power har et strømforbrug, der svarer til ca. 55 kr. om måneden. Det skyldes, at der er en naturlig modstand i komponenterne i Twin Power, og der skal derfor løbe ekstra strøm igennem. Refusion beregnes ud fra ladeboksens strømforbrug alene. Derfor vil den strøm, som Twin Power forbruger ikke være en del af tilbagebetalingen af elforbruget til ladeboksen. 

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Installation af ladeboksen

Sådan får du en ladeboks hjemme

Giv dig selv og din elbil en energifuld og sikker start på dagen med en intelligent ladeboks fra Clever. Vores erfarne elektrikere sørger naturligvis for installationen.