Clever Unlimited med Twin Power optimerer bilens evne til at lade på hjemmeladeboksen. Clever Unlimited med Twin Power inkluderer nemlig en kompakt transformer, som installeres med forbindelse til Clevers hjemmeladeboks og optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. Twin Power er et tilvalgsprodukt til Clever Unlimited på enkelte bilmodeller.

Sådan ser Clever Unlimited med Twin Power ud

Hvordan får jeg Clever Unlimited med Twin Power?

Clever gør det let at køre elbil – og med Clever Unlimited med Twin Power bliver det endnu lettere. Du får ubegrænset strøm både hjemme og på farten. Det koster 599 kr. pr. måned.

Du kan bestille Clever Unlimited med Twin Power via din bilforhandler. På nuværende tidspunkt kan Twin Power benyttes til enkelte bilmodeller, se mere under de enkelte bilmodeller.

Clever kommer og installerer din ladeboks og den kompakte transformer, der tilsammen udgør din Twin Power løsning. Så let er det. 

Hvor meget fylder Twin Power?

Den kompakte transformer, der installeres med forbindelse til hjemmeladeboksen, måler 40X40X22 cm og har farven lysegrå.

Hvad gør Twin Power rent teknisk?

Med enkelte bilmodellers tekniske design er det ikke muligt at lade med fuld strømstyrke på 1 fase. Med Twin Power fordobler vi opladningseffekten ved at montere en kompakt transformer med forbindelse til ladeboksen. Den optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. På den måde halverer du altså opladningstiden for den 1-fasede elbil.

Hvor placeres Twin Power?

Den kompakte transformer, der installeres, når du bestiller Clever Unlimited med Twin Power, kan placeres dér, hvor du ønsker det.

Den monteres i forbindelse med ladeboksen, men om du ønsker den placeret lige ovenover ladeboksen eller fx 30 meter væk fra ladeboksen, er op til dig. Vi anbefaler dog en udendørs placering, da transformeren laver en lavfrekvent brummende lyd.

Kan jeg bestille Twin Power uden Clever Unlimited eller Clever All-in-One?

Du kan kun få Twin Power som en del af Clever Unlimited eller Clever All-in-One.

Hvilken lyd afgiver den kompakte transformer til Twin Power?

Den kompakte transformer afgiver en lavfrekvent brummelyd. Det er svært at give et ensartet svar på, hvilket lydniveau den kompakte transformer har, da det afhænger af, hvor og hvordan den placeres. Vi anbefaler en udendørs placering, der ikke støder direkte op til et opholdsrum.

Hvilket strømforbrug har den kompakte transformer til Twin Power?

Den kompakte transformer har et strømforbrug, der svarer til ca. 55 kr. om måneden. Det skyldes, at der i transformeren vil være naturlig modstand i komponenterne, hvorfor der skal løbe ekstra strøm igennem. Refusion beregnes ud fra hjemmeladeboksens strømforbrug alene. Derfor vil den strøm, som transformeren forbruger, ikke være en del af refusionen. 

Find dit nærmeste ladepunkt

1510

Du er aldrig langt fra et ladepunkt. Brug kortet og find vej til det næste på din rejse.

Installation af ladeboksen

Sådan får du en ladeboks hjemme

Giv dig selv og din elbil en energifuld og sikker start på dagen med en intelligent ladeboks fra Clever. Vores erfarne elektrikere sørger naturligvis for installationen.