clever_network

Et nyt begreb er dukket op i det danske sprog. Rækkevidde-angst. Hvis man har haft en elbil i flere år, så genkender man nok bekymringen om bilens rækkevidde.
Men det hører faktisk fortiden til. I dag har Danmark mange flere ladepunkter, end for bare få år siden.

CLEVERs netværk af ladestandere i Danmark og udlandet udbygges hele tiden. Det betyder, at du ikke behøver være bekymret. Heller ikke, hvis du skal ud på en længere tur. Du skal bare planlægge en lille smule, hvis du skal køre fra Helsingør til Skagen.

Sådan planlægger du en længere tur:

1. Sørg for at din elbil er fuldt opladt inden afgang

2. Hav styr på din elbils faktiske rækkevidde. Den er ofte ca. 25-40% kortere end den teoretiske rækkevidde.

3. Tjek på vores hjemmeside eller app, hvor på ruten du finder hurtiglade-stationer. De findes langs de fleste danske motorveje.

4. Noter, hvor du skal lade. Brug evt. Google maps til at tjekke og beregne afstande.

5. Nyd turen!

Flere og flere lademuligheder på farten

Vi er hele tiden i færd med at gøre ladenetværket tættere. Bl.a. etablerer vi i samarbejde med EU 240 ladepunkter i Øresundsregionen, som gør det endnu nemmere at lade på farten.

Ladestanderne bliver primært etableret ved tog- og metrostationer, så man nemt og hurtigt kan sætte elbilen til at lade, inden man fortsætter rejsen i tog eller bus. Det giver pendlere og elbilister nye muligheder for opladning på farten. Du kan læse mere om projektet og følge med i, hvor de sættes op på denne side.

Husk at nye standere også bliver offentliggjort på facebook-siden, i vores app og i nyhedsbreve. God tur!