Fra den 1. januar 2020 ændrer priserne sig for dit abonnement for første gang siden 2016. Her på siden kan du læse mere om hvorfor og hvordan.

Vi ændrer vores priser, fordi vi fortsat tror på, at det skal være nemt at vælge og køre elbil. Vi tror på, at de bedste oplevelser bygger på enkle og gennemsigtige kvalitetsprodukter, der fungerer for dig i hverdagen. Og derfor er Clever den eneste e-mobilitetsudbyder, der tilbyder ubegrænset opladning til en fast pris per måned – hjemme, på arbejdet og på farten. Hver dag.

Priserne ændres også, fordi forbruget af strøm til opladning hos vores kunder ligger højere, end hvad vores analyser og prognoser har vist. Forbruget er blandt andet steget, fordi størrelsen og rækkevidden i bilernes batterier er steget gennem de seneste år. Det er i sig selv en rigtig god nyhed, for det betyder, at danskerne er vilde med at køre på el frem for benzin og diesel.

Ekstra ladeboks, lad hos hinanden og roaming på tværs af grænserne

Den 1. januar 2020 introducerer vi en ny løsning for dig, som ønsker en eller flere ladebokse installeret hjemme, i sommerhuset eller hvor det er oplagt at lade din bil. Det kan give dig større frihed i din hverdag. Du kan læse mere om prisen under ”Nye priser”.

Vi åbner også for, at du som kunde hos Clever kan lade frit hos andre Clever-kunder. Det kan fx være hos dine venner og familien – du skal bare huske at spørge om lov, før du starter opladningen.

Og i løbet af 2020 lancerer vi sammen med vores partnere en ny roaming-platform, så du kan lade på tværs af de andre udbydere af opladning, som går med på platformen. På den måde kan du bruge din Clever-ladebrik til at lade hos andre udbydere – så skal du ikke længere have flere brikker og kort liggende i bilen. Vi informerer dig i vores nyhedsbrev, når vi har nyt om nye roaming-partnere.

Clever Unlimited

Priser gældende fra den 1. januar 2020

  Priser til eksisterende kunder Priser til nye kunder
Clever Unlimited til elbiler (med ladeboks hjemme) 659 kr./md. 749 kr./md.
Clever Unlimited til plugin-hybridbiler (med ladeboks hjemme) 329 kr./md. 369 kr./md.
Clever Unlimited Network til elbiler (uden ladeboks hjemme) 439 kr./md. 625 kr./md.
Clever Unlimited Network til plugin-hybridbiler (uden ladeboks hjemme) 219 kr./md. 245 kr./md.

Eksisterende priser er gældende for bestillinger af Clever Unlimited, der er modtaget hos Clever før den 1. januar 2020.

Nye priser er gældende for bestillinger af Clever Unlimited, der er modtaget hos Clever fra og med den 1. januar 2020.

Prisen for en ekstra ladeboks er 5.999 kr. og prisen for standardinstallation er fortsat 7.500 kr.

Clever All-in-One

Priser gældende fra den 1. januar 2020

  Eksisterende priser i 2019 Nye priser i 2020
Clever All-in-One til elbiler (med ladeboks hjemme) 699 kr./md. 799 kr./md.
Clever All-in-One til plugin-hybridbiler (med ladeboks hjemme) 399 kr./md. 419 kr./md.
Clever All-in-One Network til elbiler (uden ladeboks hjemme) 699 kr./md. 675 kr./md.
Clever All-in-One Network til plugin-hybridbiler (uden ladeboks hjemme) 399 kr./md. 295 kr./md.

Prisen for en ekstra ladeboks er 5.999 kr. og prisen for standardinstallation er fortsat 7.999 kr.

Nye og eksisterende kunder fra den 1. januar 2020

  Gamle priser Nye priser
Clever GO 5,50 kr./kWh 6,00 kr./kWh
Clever GO More 3,50 kr./kWh 3,85 kr./kWh
Clever GO Ekstra 3,50 kr./kWh 3,85 kr./kWh

Clever GO More er lukket for nysalg. Clever GO Ekstra er kun til hyrevogne.

Hvorfor ændrer Clever priserne?
Vi ønsker at det også i fremtiden skal være nemt at vælge og køre elbil. Vi tror på, at de bedste oplevelser bygger på enkle og gennemsigtige kvalitetsprodukter, der fungerer for dig i hverdagen

Vores priser har indtil den 1. januar 2020 ligget på samme niveau siden 2016, mens Clever har investeret i bedre infrastruktur og nye løsninger, der skal gøre hverdagen nemmere. Det handler fx om:

1) mere end tre gange flere og hurtigere ladepunkter i Danmark sammen med det nye netværk af lynladestationer, der er under opbygning i hele Europa – flere stationer er allerede klar i Danmark og Sverige

2) bedre tilpasningsmuligheder med ubegrænset meter kabelføring og tre valgfrie farver til ladeboksen

3) kortere installationstid fra bestilling hos forhandleren til ladeboksen er endeligt installeret hos kunden

4) ny mulighed for, at du som kunde hos Clever kan lade frit hjemme hos andre Clever-kunder, fx hos venner og familie – du skal bare huske at spørge om lov, før du lader

Vi kan også se, at forbruget af strøm til opladning hos vores kunder ligger højere, end hvad vores analyser og prognoser viste os. Det er i sig selv en rigtig god nyhed, for det betyder, at danskerne er vilde med at køre på el frem for benzin og diesel.

Helt overordnet handler det også om, at Clever skal sikre en bæredygtig forretning, så Clever fortsat kan skabe de bedste kundeoplevelser på markedet og investere langsigtet i infrastrukturen og livsnerven til elbilerne i Danmark, Skandinavien og Europa.

Hvorfor er der forskel i prisen på eksisterende og nye kunder?
Vi ser vores tidligere og eksisterende kunder som modige pionerer, der har været med til at drive udviklingen mod en mere bæredygtig mobilitet og frem til det punkt, hvor vi er i dag med flere elbiler end nogensinde på vejene. Det vil vi gerne sige tak for. Derfor stiger deres priser lidt mindre i denne omgang.

Hvorfor falder prisen lidt for kunder med Clever All-in-One Network?
Det gør den, fordi vi har lavet forenklinger i vores produktsammensætning og systemer, og det betyder, at Clever All-in-One Network-kunder med plugin-hybridbil får et prisfald.

Hvad sker der, hvis jeg køber en bil med levering, før prisændringerne træder i kraft den 1. januar 2019?
Hvis din bilforhandler bestiller et abonnement hos Clever før den 1. januar 2020, vil du betale de priser, som du finder i oversigten for eksisterende kunder.

Har Clever planer om flere prisændringer?
Nej, vi har ikke flere planer om prisændringer som det ser ud nu. Vores kunder skal kunne stole på vores produkter og priser. Det giver de bedste oplevelser og højere tilfredshed, så vi gør vores bedste for at holde priserne i ro.

Hvor langt er I med en roaming-platform?
Den åbne roamingplatform lanceres efter planen i løbet af 2020. Her kan alle udbydere, der ønsker at stille roaming til rådighed for deres kunder i princippet gøre det. Clever har aktivt deltaget i det internationale samarbejde, udviklingen og investeringen bag den åbne platform.

Roamingen vil foregå på den måde, at kunderne kan lade på tværs af danske og udenlandske udbydere med deres eksisterende abonnement og ladebrik fra Clever. Men det kræver som sagt selvfølgelig, at de andre udbydere også aktivt går med på den åbne platform. Du kan tilmelde dig Clevers nyhedsbrev, hvor vi melder nyheder om roaming-platformen ud.

Hvilke muligheder har jeg for at opsige mit abonnement hos Clever?
Du kan altid opsige dit abonnement hos Clever. Du opsiger dit abonnement ved at sende en mail med din opsigelse til kundeservice@clever.dk.

Vær opmærksom på, at der er løbende måned plus en måneds opsigelse – og i alt seks måneders bindingsperiode fra opstarten af dit abonnement hos Clever. Læs mere i Clevers vilkår og betingelser her.