Opladning på abonnement

Clever One

Start dagen med fuld energi fra Clever-ladeboksen hjemme, og lad frit på Danmarks største ladenetværk.

Alt sammen i ét abonnement. Det kalder vi Clever One.

Dine fordele med opladning på abonnement
Hele dit opladningsbehov samlet i ét abonnement
Hele dit opladningsbehov samlet i ét abonnement

Som Clever One-kunde behøver du ikke at tænke over, hvor du lader, eller hvor meget strøm du bruger. Med Clever One kan du nemlig lade frit på hele Clevers ladenetværk og på ladeboksen hjemme i indkørslen, hvis du tilvælger en. Alt sammen i et samlet abonnement. Det er frihed.

Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
Fri opladning på Danmarks største ladenetværk

Med Clever One får du fri adgang til Clevers ladenetværk, som er landets største. Faktisk får du dobbelt så mange ladepunkter på vores ladenetværk sammenlignet med det næststørste.

Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi er nemlig samtidig landets hurtigst voksende ladenetværk. I 2022 satte vi i gennemsnit fire nye ladepunkter op hver eneste dag, inkl. weekender og helligdage.

Det betyder, at du som kunde hos Clever aldrig er langt fra et ladepunkt, der bringer dit batteri til 100% og din rækkeviddeangst til 0%.

Tilvælg ladeboks til din indkørsel
Tilvælg ladeboks til din indkørsel

Clever One er opladning nær dig, uanset hvor du er. Hvis du lader på vores netværk er der altid en ladeboks tæt på dig, men du kan også tilvælge at leje en ladeboks til din egen indkørsel. Så får du både fri opladning ude og hjemme.

Lejen af ladeboksen er inkluderet i dit abonnement, så du betaler ikke ekstra for at have en ladeboks derhjemme – du kun skal betale for installationen af ladeboksen.

En mand går med en måltidskasse ved sit hjem. I garagen hænger en Clever ladeboks

Sammensæt din ladeløsning

Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder fra 15.08-31.10.23. Krav om to aftaler: Clever One med ladeboks og Clever Power. Forudsætter BS-betaling. 14 dages fortrydelsesret.
Ved fortrydelse bortfalder kampagneprisen på standardinstallation (normalpris 7.500 kr.).
Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 8.087 kr.
Installationspakke: Læs mere på clever.dk/installation
Øvrige vilkår: clever.dk/vilkaar

Din løsning

Din løsning
Skal du have en ladeboks med i dit opladningsabonnement?
Installationspakke 2.999kr.Du sparer 4.501 kr. på installationen ved samtidig tilvalg af strøm til dit hjem.

Vælg strøm til dit hjem sammen med opladning til din bil og spar penge på opsætning af ladeboks.

Opladning med Clever One
Abonnement 799kr./md.
+ evt. energitillæg
Se eksempel
Strøm til dit hjem med Clever Power
Abonnement 49kr./md.
+ Forbrug
Se eksempel

Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder fra 15.08-31.10.23. Krav om to aftaler: Clever One med ladeboks og Clever Power. Forudsætter BS-betaling. 14 dages fortrydelsesret.
Ved fortrydelse bortfalder kampagneprisen på standardinstallation (normalpris 7.500 kr.).
Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 8.087 kr.
Installationspakke: Læs mere på clever.dk/installation
Øvrige vilkår: clever.dk/vilkaar

Clever One er til dig, der gerne vil abonnere på et nemt liv med elbil..

Clever One er opladning på abonnement. Opladning på abonnement betyder mindre bøvl og mere frihed.

I en travl hverdag er det rart at samle alle behov i én nem løsning, hvad end det er måltidskasser, data og taletid eller tv og internet. Hos Clever kan du gøre det samme med opladningen til din elbil. Hvis du kommer fra et liv med fossilbil, er opladning på abonnement en ny, tryg og nem måde at holde dig godt kørende. 

Som Clever One-kunde behøver du nemlig ikke at tænke over, hvor du skal lade, og hvor meget strøm du bruger. Du lader frit på hele Clevers ladenetværk og på boksen hjemme i indkørslen, hvis du tilvælger en. Det er frihed.

To kvinder ses i kabine

.. med fri opladning på Danmarks største ladenetværk..

Når vi siger, at vi har Danmarks største ladenetværk, er det ikke et spørgsmål om pral – det er et spørgsmål om frihed. Frihed til at køre overalt i Danmark uden at tænke på, hvor din næste opladning skal komme fra.

Er du kunde i Clever, er du altid tæt på din næste opladning, og med Clever One kan du frit lade på Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk som en del af dit abonnement.

Par kigger ud over vandet foran en bil som oplader ved en ladestander

.. og fri opladning hjemme i indkørslen ved tilvalg af en ladeboks

Med Clever One kan du tilvælge at leje en ladeboks til din indkørsel. Så får du både fri opladning ude og hjemme.

Lejen af ladeboksen er inkluderet i dit abonnement, så du betaler ikke ekstra for at have en ladeboks derhjemme – du kun skal betale for opsætningen af ladeboksen.

Vi installerer ladeboksen med Danmarks bedste installationspakke, og i Clevers app kan du nemt aktivere intelligent opladning på ladeboksen. Så lader du automatisk din bil, når strømmen er billigere, CO2-aftrykket lavere og elnettet mindre belastet.  

Hvid Clever ladeboks i indkørsel

Hent Clevers app og find din næste opladning, lad i udlandet og meget mere

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks største ladenetværk. Men den kan meget mere: du får også adgang til bl.a. intelligent opladning, dit forbrugsoverblik og et kort over ladepunkter i hele Danmark. 

Skulle det ikke være nok, kan du også bruge app’en som digital ladebrik, se om ladepunkter er ledige, få de seneste nyheder fra Clever, gemme dine favoritladepunkter, se dit abonnement, følge med i de kommende ladepunkter rundt om i landet og meget mere.

Skal du på bilferie eller blot en hurtig smuttur over grænsen, giver Clevers app dig også adgang til 14 offentlige ladenetværk i Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Tyskland og Østrig.

En mand står med Clevers app ved en lynladestation

Ingen udlæg, aconto eller tilbagebetaling med Clever Power

Vælger du at kombinere dit Clever One-abonnement med en elaftale hos Clever Power, bliver det om muligt endnu nemmere at være elbilist.

Så undgår du nemlig at skulle lægge ud for ladeboksens strømforbrug og vente på vores tilbagebetaling.

Med Clever Power får du strøm til ren indkøbspris, time for time, direkte fra elbørsen. Du betaler kun 49 kr./md. for dit elabonnement, slipper for skjulte tillæg, og du får heller ikke store aconto-regninger. I stedet får du en regning for dit faktiske strømforbrug samt de faste omkostninger, der er ved transport af strømmen, afgifter og handelsomkostninger. Regningen får du først, når den aktuelle måned er afsluttet, så du slipper for forudbetaling.

Børn der lyser med natlampe

Hvilken Clever-løsning passer til dit behov?

For langt de fleste vil Clever One være det helt rigtige produkt, men der er naturligvis også elbilister med andre behov. Derfor tilbyder vi også flere løsninger end vores populære abonnementsløsning.

Clever Box

Med Clever Box får du bl.a. Clevers intelligente ladeboks i din indkørsel og 1 kr. rabat pr. kWh på ladenetværket og meget mere.

Clever Go

Med Clever Go får du adgang til vores ladenetværk via ladebrik og app, og du betaler hver måned, for den strøm du bruger. Læs mere om Clever Go her.

Har du brug for vejledning?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket Clever-produkt, der er det rigtige for dig, sidder vores salgsteam klar til at hjælpe dig godt på vej med et produkt, der passer til lige præcis dit behov på telefon 44 77 85 00. Og skulle dit behov senere hen ændre sig, kan du altid skifte imellem vores produkter.

Få svar på dine spørgsmål her

Hvad får jeg ud af abonnementet til 799 kr?

Dit Clever-abonnement indeholder ALT, du skal bruge, for at køre i elbil:

  • Leje af ladeboks inklusive service og garanti i hele lejeperioden
  • Opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Månedlig tilbagebetaling af ladeboksens forbrug - eller forbruget direkte fratrukket din elregning, hvis du har vores elaftale.
  • Intelligent opladning, der automatisk lader din bil, når strømmen er billigere og CO2-aftrykket lavere.
  • 24/7 dansktalende hjælp til opladning på vores ladenetværk
Hvad er intelligent opladning?

Intelligent opladning er et system, som sørger for, at vores ladeboks automatisk lader din bil, når strømmen er billigere og CO2-aftrykket lavere. Du skal bare indtaste afgangstidspunkt og hvor meget der skal lades i Clevers app, så klarer vi resten.

Så snart du sætter bilen til ladeboksen, lægger intelligent opladning en ladeplan for din bil. Ladeplanen tager højde for elprisen i løbet af natten, men også CO2-aftrykket og elnettets belastning.

Du kan nemt slå intelligent opladning fra, hvis du skal bruge strøm med det samme.

Læs mere om intelligent opladning her

Se vores guide til intelligent opladning her

Hvordan fungerer tilbagebetalingen?

Har du en ladeboks fra Clever hjemme, får du tilbagebetalt strømforbruget brugt på opladning efter den gældende tilbagebetalingssats.

Vi kalder det tilbagebetaling, fordi du i første omgang selv betaler for ladeboksens strømforbrug over din elregning.

Så snart en måned er slut, udregner vi et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06 i den pågældende måned. Oven i det lægger vi omkostningsposter, afgifter og tariffer, som løbende fastsættes af Energistyrelsen, Energinet og elmarkedet generelt. Det udgør den samlede elpris.Vi udregner din tilbagebetaling ved at gange dit kWh-forbrug på ladeboksen med månedens tilbagebetalingssats. Tilbagebetalingen får du på næste Betalingsservice fra os.

Hvad er jeres energitillæg?

Clevers variable, forbrugsbaserede energitillæg er et beløb, der kommer oveni din månedlige abonnementspris, hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el for måneden inkl. moms er over 0,89 kr./kWh.

Energitillægget følger indkøbsprisen og dit forbrug. Når indkøbsprisen er under 0,89 kr./kWh i gennemsnit, får du ikke noget energitillæg.

Læs mere her

Kan jeg konvertere til Clever One, hvis jeg har Clever Box?

Ja.
Når vi konverterer dit produkt fra Clever Box til Clever One, køber Clever ladeboksen tilbage til den pris, du har givet for ladeboksen. Dette gælder også kampagnepriser. (Normalpris: 3.499 kr.). Dette betyder, at du fremadrettet lejer ladeboksen af Clever, da Clever har tilbagekøbt ejerskabet af ladeboksen.

Med Clever One kan du frit lade hjemme og på farten. Du får tilbagebetaling af den strøm, du bruger på opladningen derhjemme og kan i Clever-appen følge med i dit forbrug og få automatisk opladning, når strømmen er billigere. Konvertér dit Clever Box produkt til Clever One her.