Ni ud af ti af alle opladninger foregår hjemme, hvor bilen oftest lader over flere timer i løbet af natten. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, at opladningen af din elbil giver en højere og længere belastning af boligens elinstallationer end fx ovnen og komfuret.

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at du benytter en dedikeret installation med egen sikringsgruppe og fejlstrømsafbryder. Og husk, at det er et krav at benytte en autoriseret elinstallatør til at udføre elarbejdet.

Du bør derfor sørge for at få lavet en sikker installation med en ladeboks, der kan klare de mange timers opladning af elbilen – så kan du trygt lade bilen i løbet af natten og vågne op til et fuldt batteri. Hver dag.

Med en intelligent ladeboks fra Clever er du sikker på, at hele installationen lever op til alle lovkrav i Danmark og de krav, som bilproducenterne stiller i deres egne garantier. Og arbejdet udføres naturligvis af vores erfarne elektrikere, der er specialiserede i at installere opladning til elbiler.

Læs meget mere om installationen af ladeboksen. Så er du godt på vej.

En ny hverdag

Kom godt i gang med hverdagen med din nye bil

Hvorfor er det en god ide at lade min bil om natten? Og hvad skal jeg huske, når jeg lader ude? Vi har samlet vores bedste tips, tricks og inspiration til opladning for at give dig en god start på hverdagen med din nye bil.

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.