Opladning hjemme og på farten

Opladning af elbil

Langt de fleste opladninger af elbiler foretages hjemme på en ladeboks – og med en ladeboks flytter ”tankstationen” populært sagt hjem til dig.

Alle elbiler og plug-in-hybrider kan bruge CLEVERs hjemmeladeboks.

Hos CLEVER kan du bestille både en ladeboks til hjemmet og ladekort til opladning, når du er på farten.

Vi vil gerne gøre det nemt at køre elbil, og derfor har vi lavet CLEVER Unlimited, som giver dig ubegrænset opladning af din elbil eller plug-in hybrid både hjemme og på farten. Det betyder, at du for et fast beløb hver måned kan lade lige så meget, du har lyst til på vores mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland.


 

Hvordan fungerer strømafregningen derhjemme?

Hvis du har CLEVER Unlimited, CLEVER All-in-One eller CLEVER Complete, så betaler du dit strømforbrug til din egen el-leverandør, men vi fjernaflæser dit forbrug til ladeboksen, du får installeret, og fører hvert kvartal det beløb, du har brugt tilbage til din konto. Det sker helt automatisk.

Refusionssatsen for 2018 er 2,20 kr. inkl. moms pr. forbrugt kWh på din ladeboks derhjemme. En gang årligt kan CLEVER vælge at regulere satsen i overensstemmelse med den gennemsnitlige udvikling i prisen på elektricitet i Danmark.

 

Køb et ladekort og få adgang til mere end 1500 ladepunkter

Vi har mere end 700 ladespunkter fordelt over hele Danmark, og over 1500 lademuligheder i Danmark, Sverige og Tyskland, hvor alle moderne elbiler kan lade. På 50 kW ladestanderne tager det kun 20-30 minutter at oplade din elbil til Ca. 100 km kørsel.

Læs mere

Opladning hjemme og på farten

;