Køb ladekort

Mere end 1500 lademuligheder med GO eller CLEVER All-in-One

Er du på farten og har brug for at lade, har Clever et stærkt ladenetværk. Clevers ladenetværk i Danmark er landsdækkende og alle moderne elbiler kan lade på vores ladestandere. Ladestanderne i Clevers ladenetværk er fra 22 kW og opefter, da ladenetværket er til elbilister på farten, der har brug for hurtigst muligt at lade bilen op.

For at få adgang til Clevers ladenetværk skal du have et ladekort fra Clever. Det kan du få ved at køb et GO ladekort, hvor du betaler 5,50 kr. pr kWh, du oplader på netværket, eller via Clever All-in-One, hvor du lader ubegrænset på netværket til en fast pris pr. måned.

Mobilitetsgaranti inkluderet i GO og CLEVER All-in-One
Hos Clever vil vi gerne sikre os, at opladning på farten er en god oplevelse for dig. Som en del af GO og Clever All-in-One får du derfor Clevers Mobilitetsgaranti. Det betyder, at vi hjælper dig, hvis du oplever udfordringer ved en ladestander på ladenetværket, der forhindrer dig i at lade, og du ikke har strøm nok til at komme hjem eller videre til næste ladestander. Er uheldet ude, skal du blot ringe til Clever på 82 30 30 30. Så sørger vi for, at din bil bliver bugseret gratis. Servicen kan benyttes hele døgnet og gælder inden for Danmarks grænser. Læs mere om Mobilitetsgarantien i salgsvilkårene.

Køb et ladekort og få adgang til Clevers ladenetværk

Vi har ladespunkter fordelt over hele Danmark, hvor alle moderne elbiler kan lade. På 50 kW ladestanderne tager det kun 20-30 minutter at oplade din elbil til Ca. 100 km kørsel.

Læs mere
;