Go' ladestil

Ladeplads, ikke parkeringsplads

Det vigtigste for CLEVER er, at vores kunder kan komme til at lade elbilen op ved vores ladestandere. Vi betragter pladserne som ladepladser, ikke parkeringspladser. CLEVER kører derfor kampagnen ”Dette er en ladeplads” med  #godladestil.

Kampagnen skal skabe positiv opmærksomhed omkring vores ladepladser og sætte gang i debatten om, hvordan vi får skabt en god ”ladekultur”, hvor man viser hensyn til elbilisterne ved ikke at parkere på ladepladserne, som er beregnet til elbilister, der skal lade elbilen op.

Derfor har vi lavet flyere, som man kan sætte i forruden på parkerede biler på ladepladserne.

De giver en venlig påmindelse om at tage hensyn til elbilisterne, der er afhængige af at kunne komme til ladestanderen.

Du kan bestille flyerne kvit og frit hos CLEVER på kundeservice@clever.dk eller ved at sende os en privat besked på Facebook. Deltag også gerne i debatten, og del dine oplevelser på Facebook med hashtagget #godladestil.

Vi ønsker at skabe positiv opmærksomhed omkring ladepladserne. Så før an med det gode eksempel, og del dine meninger og oplevelser på en venlig og betænksom måde – det er nemlig #godladestil

God ladestil

Bestil flyers på kundeservice@clever.dk eller ved at skrive en privat besked på facebook. De giver en venlig påmindelse om at tage hensyn til elbilisterne, der er afhængige af at kunne komme til ladestanderen.