Esben kører mest på el og har valgt CLEVER Unlimited

CLEVER Unlimited er elbilernes streamingtjeneste – én fast pris om måneden og så kan man køre så langt, man vil i sin elbil. Esben Lunde kører i plug-in hybridbilen Volkswagen GTE, en bil, han mener, på mange måder forener alt det tiltalende i en elbil med de langtursmuligheder, som en almindelig benzinbil har.

Til opladning af bilen, har Esben valgt CLEVER Unlimited: Et valg, der var oplagt og ligetil, da han skulle købe ny bil.

"Jeg fokuserede straks på CLEVER på grund af Volkswagens aftale med CLEVER, og da jeg så hørte om Unlimited, var jeg slet ikke i tvivl. Det er rart, at jeg kan “tanke” uden at spekulere på ekstraudgifter, og at jeg, udover et Unlimited ladekort til alle CLEVERs ladestandere, får en fri installation af ladeboks ved hjemmet blot ved at betale et månedligt abonnement, det er da særdeles attraktivt."

Esben Lunde, CLEVER Unlimited privatkunde.

Økonomisk tryghed og frihed

Installation af online ladeboks derhjemme er inklusiv i CLEVER Unlimited.

”Det giver en økonomisk tryghed, at vide at uanset, hvor langt jeg kører på el, så koster det mig 299 kr. om måneden. Nu er bilen næsten altid tanket helt op, både med strøm og benzin. Benzinen bruger jeg nemlig ikke så meget, men når jeg gør, bruger bilen heller ikke meget. Når jeg så har brugt 15-20 liter benzin, efterfylder jeg tanken, når det er billigt” Det er utroligt nemt at have en ladeboks ved hjemmet. Jeg sætter altid bilen til opladning,
når jeg kommer hjem - det tager næsten ingen tid, og så er den som regel fuldt opladet, inden jeg skal afsted igen”

Adgang til CLEVERs ladenetværk

Esben fortæller, at han kører så meget på el som overhovedet muligt, både fordi det er utroligt behageligt at have det lave støjniveau, og fordi der er en fornuftig økonomi i at
køre på el. CLEVERs ladestandere bruger han eksempelvis, når han er inde i byen.
”Jeg har lejlighedsvis gjort brug af ladestandere i byen - typisk under indkøb, biograf eller en tur i Tivoli, hvor jeg alligevel efterlader bilen så længe, at jeg kan nå en opladning”

Du bestiller CLEVER Unlimited hos din lokale bilforhandler når du køber ny elbil eller plug-in hybridbil.

;