Opladning hjemme og på farten

Opladning af elbil

Langt de fleste opladninger af elbiler foretages hjemme på en ladeboks – og med en ladeboks flytter ”tankstationen” populært sagt hjem til dig.

Alle elbiler og plug-in-hybrider kan bruge CLEVERs hjemmeladeboks.

Hos CLEVER kan du bestille både en ladeboks til hjemmet og ladekort til opladning, når du er på farten.

Vi vil gerne gøre det nemt at køre elbil, og derfor har vi lavet CLEVER Unlimited, som giver dig ubegrænset opladning af din elbil eller plug-in hybrid både hjemme og på farten. Det betyder, at du for et fast beløb hver måned kan lade lige så meget, du har lyst til på vores mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland.

Ladeboks

Bestil en ladeboks hos CLEVER. Vælger du abonnementsløsningen, kan du få 1 kr. tilbage pr. kWh, du oplader derhjemme.

Læs mere om installation af en ladeboks hjemme hos dig selv.

Prisen for en kWh er typisk 2,20 kr. Du kan se din aktuelle strømpris på elpristavlen.dk

Mere end 600 lademuligheder med GO eller GO More ladekort

Er du på farten og har brug for at lade, har vi mere end 600 ladepunkter  fordelt over hele landet. Alle moderne elbiler kan lade på vores ladestandere. På 50 kW ladestanderne tager det kun 20-30 minutter at oplade din elbil til over 100 km kørsel.

Download en guide til, hvordan du lader på CLEVERs ladestandere

For at få adgang til det landsdækkende netværk skal du have et ladekort fra CLEVER. Du har to muligheder: GO og GO More. GO er for dem, der for det meste lader bilen op derhjemme.

Se det landsdækkende ladenetværk her

GO

GO koster kr. 350,- i oprettelse, derefter betaler du kun for dit forbrug på ladestandere. Prisen pr. kWh, du lader, er 5,50 kr.

gocard

GO More

GO More koster 99 kr./mdl. og 0,- kr. i oprettelse. Prisen pr. kWh, du lader på ladestandere, er til gengæld kun 3,50 kr.

gomorecard

Læs mere...