Mød vores kunder

Malene har valgt både fornuft og følelse

Vi har besøgt vores kunde Malene fra Faxe. Her fortæller hun om livet som elbilist og kunde i Clever.

Det er nok ikke alle, der ville have tid til at være både selvstændig, mor, klatreguide og karatetræner, og samtidig have tid til også at passe et par heste, to store hunde og et bur med kanariefugle.

Men for Malene fra Faxe er der tid til det – og til at snakke med os om sit liv med elbilen.

Faktisk er Malene så god til at finde overskud i hverdagen, at hun lever af at hjælpe andre med det. Malene er nemlig både stress- og ressourcecoach samt internationalt certificeret hypnotisør.

Når ikke hun kører landet rundt for at holde foredrag eller undervise, arbejder hun fra sin klinik i Faxe. I det lille lokale kæmper hendes mange diplomer om pladsen i reolen, mens øjet hurtigt drages til en stor hypnotiserende spiral, der pynter i vindueskarmen.

"Jeg bruger den, når jeg er ude til foredrag. Folk forventer, at en hypnotisør har sådan noget med. Det er også derfor, jeg har et lommeur i kæde liggende på bordet. Det skal bare være der, ” fortæller Malene.

Udover rekvisitterne, er den faste følgesvend i Malenes travle hverdag en rød Hyundai Kona Electric.

Jeg startede med en lille benzinbil. Men jeg taler meget i telefon, når jeg kører, og man skulle nærmest råbe. Og den manglede komfort, når man skal køre så langt. Vi fandt ud af, at for de samme penge, som vi brugte til brændstof og billån, kunne vi ligeså godt købe en elbil. Der er jo alt hvad man kan ønske sig af komfort og udstyr – og ingen støj,” siger Malene.

For mig er det rart, at jeg har flat-rate. Uanset om jeg kører 100 eller 10.000 km, så er det samme pris.

Malene

Men det var ikke kun fornuften og stilheden, der fik Malene og hendes mand til at skifte den lille brændstofbil ud med en elektrisk pendant.

”Jeg har børn, så det betyder meget for mig, at folk kører ordentligt. Men – jeg kan godt lide det hurtige optræk, når man lægger fra i lyskrydset. Jeg kan også engang imellem støtte dækproducenterne og lave hjulspin, fordi det er sjovt.”

Når ikke bilen trækker hjulspin, holder den parkeret i garagen på gården i Faxe. Her hænger også en Clever-ladeboks, så bilen kan oplades ubegrænset til en fast månedlig pris:

Jeg kiggede også på konkurrenterne. Men dem kan du ikke være kunde hos, hvis du har solceller, som vi har. Jeg brugte hurtigt 2.500 kr. om måneden bare på benzin, og nu har jeg en fast pris. For mig er det rart, at jeg har flat-rate. Uanset om jeg kører 100 eller 10.000 km, så er det samme pris. Jeg kan godt lide, at der er noget forudsigelighed i mit budget,” siger Malene.

 

De dage hvor vi kører langt, der lader vi bilen om natten, og så er den klar om morgenen. Med den rækkevidde, vi har nu, går der flere dage mellem vi lader. Og efter vi har fået vores Kona, tror jeg det kan tælles på to hænder, hvor mange gange, vi har ladet ude. Jeg føler mig slet ikke begrænset” fortæller Malene.

Man kan altså sagtens købe elbil med både fornuft og følelse. Det er Malene et klart bevis på. Og hun har også et godt råd til dig, der er overvejer elbilen:

Bed forhandleren om at låne bilen længere end en time. Ellers er det ligesom at gå ud og se på en hundehvalp – alle er solgt. Få den testet i din hverdag, og kig på, hvor mange kilometer du kører i din hverdag over en bred kam. Det er jo ikke for den ene gang om året, hvor du skal besøge nogen i det nordligste Jylland eller en tur til Syditalien, at du skal købe bil.

 

Opladning til fast pris med Clever

Malene har forudsigelighed i sit budget

Malene valgte Clever, fordi hun får forudsigelighed i sit budget. Uanset om hun kører 100 eller 10.000 km, koster det hende det samme.

Jens fra Thisted

Jens har el i blodet

Mød vores kunde fra Thisted, der er passioneret elbilist og privat børnepasser.

Lene og Søren fra Kølvrå

Lene og Søren er gået fra Harley til Hyundai

Mød vores kunder fra Kølvrå, der elsker elbiler og byens friluftsbad.

Pia fra Holbæk

Pia er stadig forelsket i sin bil

Mød Pia fra Holbæk, der elsker at køre i sin plugin-hybridbil