NRGi & CLEVER

NRGi er et af Danmarks største energiselskaber med ca. 1.100 medarbejdere og ca. 210.000 andelshavere. NRGi bidrager aktivt til realiseringen af de klima- og energipolitiske mål og går forrest i omstillingen til et smart og bæredygtigt samfund.

NRGi ser investeringen i CLEVER som en langsigtet investering, der bidrager til at gøre det danske samfund mere bæredygtigt – også på transportområdet.
Søren Sørensen , Adm. direktør, NRGi

For at sikre den bedst mulige platform for fremtidens intelligente og miljøvenlige  transportform er det afgørende at infrastrukturen er på plads. Vi ser derfor vores investering i CLEVER, som en vigtig brik i vores strategi om at skabe værdi for både vores andelshavere og Danmark. Det er samtidig afgørende for udbredelse af elbilerne i Danmark, at der arbejdes med løsninger, som rammer alle bilmærker, og den løsning har CLEVER,” siger Søren Sørensen, adm. direktør i NRGi.

NRGi vil blandt andet bruge ejerskabet til at udbygge lade-infrastrukturen i nærområdet, samt til at tilbyde attraktive elbil-løsninger til kunderne

;