Hvad er forskellen på Clever Unlimited og Clever All-in-One?

Clever har to abonnementer, som i store træk er ens. De hedder Clever Unlimited og Clever All-in-One. Men der er forskel på, hvornår og hvordan du bestiller de to:

Clever Unlimited

Når du køber en bil hos en af de mange autoriserede forhandlere, som Clever har partnerskab med, får du tilbudt Clever Unlimited. Det er altså forhandleren, der bestiller løsningen til dig, så du kan køre med Clever fra den dag, du får din nye bil.

I vores partneroversigt kan du se de bilmærker og forhandlere, der tilbyder Clever Unlimited:

Se oversigten her

Clever All-in-One

Hvis du allerede har en bil eller køber en bil fra en forhandler, der ikke har et samarbejde med Clever, kan du bestille Clever All-in-One. Det betyder, at du selv bestiller løsningen - hos udvalgte brugtvognsforhandlere kan de også gøre det for dig.

Bestil Clever All-in-One

Abonnementerne er stort set ens

Med både Clever Unlimited og Clever All-in-One får opladning på hele Clevers ladenetværk og intelligent opladning hjemme til din elbil eller plugin-hybridbil.

Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme, kan du vælge Clever Unlimited Network eller Clever All-in-One Network, som indeholder opladning på hele Clevers offentlige ladenetværk.

Se fordelene ved Clevers abonnementer