Mere end 1000 lademuligheder med GO eller GO More ladekort

Er du på farten og har brug for at lade, har CLEVER mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland. CLEVERs ladenetværk i Danmark er landsdækkende og alle moderne elbiler kan lade på vores ladestandere. Ladestanderne i CLEVERs ladenetværk er fra 22 kW og opefter, da ladenetværket er til elbilister på farten, der har brug for hurtigst muligt at lade bilen op.

For at få adgang til CLEVERs ladenetværk skal du have et ladekort fra CLEVER. Du har to muligheder: GO og GO More.

Mobilitetsgaranti inkluderet I GO og GO More.
Hos CLEVER vil vi gerne sikre os, at opladning på farten er en god oplevelse for dig. Som en del af GO og GO More får du derfor CLEVERs Mobilitetsgaranti. Det betyder, at vi hjælper dig, hvis du oplever udfordringer ved en ladestander på ladenetværket, der forhindrer dig i at lade, og du ikke har strøm nok til at komme hjem eller videre til næste ladestander. Er uheldet ude, skal du blot ringe til CLEVER på 82 30 30 30. Så sørger vi for, at din bil bliver bugseret gratis. Servicen kan benyttes hele døgnet og gælder inden for Danmarks grænser. Læs mere om Mobilitetsgarantien i salgsvilkårene.

GO

GO koster kr. 350,- i oprettelse, derefter betaler du kun for dit forbrug på ladestanderne. Prisen pr. kWh, du lader, er 5,50 kr. Det er gratis at opgradere fra GO til GO More, så hvis du finder ud af, at du bruger mere end 50 kWh om måneden, så ringer du bare til kundeservice på 82 30 30 30.

GO er for dem, der for det meste lader bilen op derhjemme.

gocard

GO More

GO More koster 99 kr./mdl. og 0,- kr. i oprettelse. Prisen pr. kWh, du lader, er til gengæld kun 3,50 kr. Når du køber et GO More ladekort, er du bundet af et 6 mdr. abonnement.

GO More er for dem, der ofte har brug for at lade på ladenetværket.

gomorecard