Mere end 1000 lademuligheder med et ladekort fra CLEVER

Er du på farten og har brug for at lade, har CLEVER mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland. CLEVERs ladenetværk i Danmark er landsdækkende og alle elbiler kan lade på vores ladestandere. Ladestanderne er fra 22 kW og opefter, da ladenetværket er til elbilister på farten, der har brug for hurtigst muligt at lade bilen op.

For at få adgang til CLEVERs ladenetværk skal du have et ladekort. Det får du helt automatisk, hvis du har CLEVER Unlimited eller CLEVER All-in-One. Du kan også få afgang til ladenetværket ved at købe et GO ladekort, hvor du betaler pr. kWh.

Mobilitetsgaranti inkluderet

Uanset om du har CLEVER Unlimited, CLEVER All-in-One eller køber et GO ladekort, følger der mobilitetsgaranti med. Hos CLEVER vil vi nemlig gerne sikre os, at opladning på farten er en god oplevelse for dig. Det betyder, at vi hjælper dig, hvis du oplever udfordringer ved en ladestander på ladenetværket, der forhindrer dig i at lade, og du ikke har strøm nok til at komme hjem eller videre til næste ladestander. Er uheldet ude, skal du blot ringe til CLEVER på 82 30 30 30. Så sørger vi for, at din bil bliver bugseret gratis. Servicen kan benyttes hele døgnet og gælder inden for Danmarks grænser. Læs mere om mobilitetsgarantien i salgsvilkårene.

GO

GO er for dem, der for det meste lader bilen op derhjemme. GO koster kr. 350,- i oprettelse, og derefter betaler du kun for dit forbrug på ladestanderne. Prisen pr. kWh, du lader, er 5,50 kr.

Det er nemt og gratis at opgradere dit GO ladekort til CLEVER All-in-One Network, hvis du ønsker det – også blot for en måned eller to. Med CLEVER All-in-One Network får du ubegrænset strøm for en fast månedlig pris – helt uden binding. Ring blot til kundeservice på 82 30 30 30, hvis du gerne vil opgradere dit GO ladekort.

gocard