Konvetering til Clever Mini

Har du et scanningsikon på din Clever-ladeboks?

For at du kan følge med i dit månedlige forbrug, er det vigtigt, at du scanner din ladebrik, hver gang du lader - også hjemme på Clever-ladeboksen.
Derfor skal ladeboksen have et aktivt scanningsikon.

Har din ladeboks ikke et scanningsikon som på billedet, skal den skiftes. Når du konverterer til Clever Mini, koster udskiftningen af ladeboksen kun 1.500 kr. mod normalt 3.700 kr. 

Udfyld formularen herunder for at konvertere til Clever Mini.

Konvertering til Clever Mini

Følgende oplysninger, skal være de samme som dem dit abonnement er registreret til:

Står på siden af din ladeboks
Står på din ladebrik og i din Clever app


Med Clever Mini kan du lade op til 120 kWh hver måned. Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit af pågældende måneds spotpris i Danmark kl. 23-06, se clever.dk/tilbagebetaling. Bruger du over 120 kWh en måned betaler du indtil 31. maj 2,85 kr./ kWh for ekstraforbrug. Fra 1. juni er prisen for ekstraforbrug 3,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden. Clever Mini har et månedligt abonnement på 399 kr. + et midlertidigt energitillæg på 50 kr. pr. måned. Tillægget er pga. høje strømpriser og starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md. Næste genberegning gælder fra 01.10.22. og fastsættes med udgangspunkt i de aktuelle strømpriser. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her her.
Clever Mini er et produkt til elbiler, ikke plugin-hybrider."