Vågn op til fuldt batteri på bilen – hver dag


Som eksisterende Dribe-kunde kan du få installeret en ladeboks hjemme hos dig og få ubegrænset opladning derhjemme også. Så kan du starte hver dag med fuldt batteri og ny energi.

Installation og opsætning af ladeboks med fastmonteret kabel:

Abonnementspris: 124 kr./md.
Startpakke: 7.500 kr. Dækker installation af ladeboks fra Clever*.

Læs mere om installationen og evt. ekstra ydelser

*Alle priser er inklusive moms. Clever stiller ladeboksen til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Eventuelt grave- og stilladsarbejde er ikke inkluderet. Tilbuddet gælder kun Dribe-kunder. Der er binding i seks måneder. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Find tilbagebetalingssatsen her. Øvrige vilkår for installation kan findes her. Mindsteprisen til udlejning af ladeboks er 8.244 kr. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice, ellers tillægges gebyr på 49 kr./md. Du finder Clevers vilkår og betingelser her. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte produkter.

Bestil opladning hjemme til din Dribe-bil

Dine oplysninger

Indtast installationsadresse


Næste skridt

Dét sker der, når du har sendt os din bestilling

Vi sender dig en bestillingsbekræftelse samme dag, som vi har modtaget din bestilling. Du får også en velkomstmail med et link til vores spørgeskema om dine installationsforhold, som vi vil bede dig udfylde. Dine svar hjælper os til at vurdere, om vi kan lave installationen uden ekstra omkostninger – det kan 9 ud af 10 af vores kunder.

Normalt går der ikke mere end fem uger, før ladeboksen er installeret og klar til brug hjemme hos dig.

Tilbagebetaling af strømforbruget

Hvordan fungerer strømafregningen med Clever?

Hver måned tilbagebetaler Clever dig et beløb for den mængde strøm du har brugt på ladeboksen. Læs her, hvordan det foregår.