Få din strøm fra Clever. Udfyld formularen for at skifte elselskab - så klarer vi resten.

Vores strømabonnementer er med variabel kWh-pris. Din rene elpris er den samme som vores indkøbspris på el-børsen. Det betyder, at din elpris stiger og falder alt efter prisen på el-børsen. Oveni kommer omkostninger til balancering, transport og afgifter og dit abonnement. Gennemsnitselprisen for maj 2022 var 1,56 kroner/kWh + balancering, transport og afgifter på 1,58 kroner/kWh, i alt 3,14 kroner/kWh.

Hvis du har solceller, kan du desværre ikke endnu kombinere Clever Power med dit Clever-abonnement og få de fordele, der følger med. Vi arbejder på et specifikt produkt til dig, der selv producerer strøm, indtil da kan du bestille det almindelige Clever Power-produkt.

Produktvælger

Du kan enten vælge et kombinationsprodukt, hvis du allerede har et Clever-abonnement, eller du kan vælge det selvstændige Clever Power-produkt, hvis du ikke er Clever-kunde i forvejen.
Din strømleverance begynder fra løbende måned plus en måned, så hvis du bestiller i dag, begynder din strømleverance %date%.

Persondata

Skriv dit personnummer her
Skriv dit telefonnummer her

Yderligere informationer

Indtast dit aftagenummer (11 eller 18 cifre)
Hvis du er ved at flytte i stedet for at foretage et leverandørskifte, så sæt kryds her. Vi kontakter dig snarest for at få den korrekte tilflytningsdato.

Betingelser og marketingsamtykke

Klik her for at læse Clevers vilkår og betingelser

Ordreoversigt: