Ubegrænset frihed til en fast månedlig pris

Bestil Clever All-in-One her

Udfyld formularen herunder, og bekræft, at du har læst vores vilkår og betingelser og persondatapolitik – så sørger vi for resten.

Vælg din bil i listen

EV = Elbil PHEV = Plugin-hybrid

Skal du ikke have ladeboks hjemme, skal du vælge All-in-One Network

Du har valgt All-in-One

Med Clever All-in-One bestiller du en Clever ladeboks til dit hjem samt en Clever ladebrik, så du kan lade på hele vores ladenetværk. Vi giver et uforpligtende tilbud på eventuelle ekstra ydelser som fx kabelnedgravning og stilladsarbejde.

Oplysning om Twin Power

Clever All-in-One med Twin Power optimerer enfasede elbilers evne til at lade på hjemmeladeboksen, hvilket har stor betydning for opladningstiden. Twin Power er et tilvalgsprodukt til Clever All-in-One på nogle af elbilsmodellerne fra Jaguar, Kia, Hyundai og Nissan.

Du har valgt All-in-One Network

Vælg frit. Du har ubegrænset adgang til alle vores ladestandere – også vores store lynladestationer. Du kan lade din bil ved indkøbscentre, langs motorveje og rundt om i by og på land. Vi dækker bredt og udvider hele tiden netværket.

Pris.

Engangsbeløb på 7.999 kr. for installation og 799 kr. om måneden i abonnement.

Pris

Engangsbeløb på 15.249 kr. for installation og 799 kr. om måneden i abonnement.

Pris

Engangsbeløb på 7.999 kr. for installation og 419 kr. om måneden i abonnement.

Pris

Den månedlige pris er 675 kr.

Pris

Den månedlige pris er 295 kr.

Installationsadresse

Ved at trykke på "Send bestilling" erklærer du dig enig i vores salgs- og leverancevilkår og vores persondatapolitik.

Bemærk særlige vilkår

  1. Abonnementet skal registreres til brug med et bestemt eldrevet køretøj og alene kan anvendes sammen med dette eldrevne køretøj, og
  2. Abonnementet må anvendes til almindelig daglig brug, enten til egen sædvanlig privatkørsel eller til sædvanlig understøttelse af egen erhvervsvirksomhed, hvor transport ikke er det primære formål. Abonnementet kan således ikke anvendes til f.eks. erhvervsmæssig transport, taxakørsel eller med køretøjer over 3,5 tons.

Se § 8 i Clevers salgs- og leverancevilkår for nærmere information