Ubegrænset frihed til en fast månedlig pris

Bestil dit abonnement

Her kan du bestille Clever All-in-One og All-in-One Network.

Udfyld formularen herunder, og bekræft, at du har læst vores vilkår og betingelser og persondatapolitik – så sørger vi for resten.

Accepter Clevers vilkår & betingelser

Ved at trykke på “Send bestilling” nederst på siden, accepterer du samtidig Clevers vilkår og betingelser. Inden du bestiller, kan du:

 • Læse et uddrag af de vigtigste vilkår og betingelser for dit abonnement og installation af Clevers ladeboks

 • Hente de samlede vilkår og betingelser i pdf-format

Clever All-in-One kort fortalt

Med Clever All-in-One får du ubegrænset opladning til din nye bil på hele Clevers offentlige ladenetværk. Derudover installerer vi vores ladeboks hjemme hos dig, så du let kan lade hjemme hos dig selv.

Clever All-in-One indeholder:

 • Ubegrænset opladning på Clevers offentlige ladenetværk

 • Installation af Clevers ladeboks hjemme med ubegrænset kabelføring

 • Automatisk tilbagebetaling af ladeboksens strømforbrug brugt på opladning via Betalingsservice - tilbagebetalingen sker efter gældende tilbagebetalingssats, se afsnit om tilbagebetaling lige nedenfor.

 • Automatisk opdatering af ladeboks

 • Du kan se en oversigt over Clevers nuværende netværk af offentlige ladestandere her

Tilbagebetaling af ladeboksens strømforbrug

Frem til den 1. april 2022 beregnes tilbagebetalingssatsen på baggrund af landsdækkende tal fra Forsyningstilsynet fra forrige kvartal og som et gennemsnit af døgnets elpriser i perioden, ekskl. net og abonnementsudgifter.

Fra den 1. april 2022 beregnes tilbagebetalingssatsen som et gennemsnit af elprisen kl. 23 - 06 den pågældende måned baseret på gennemsnittet af spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el- og netselskab.

Hvordan får jeg mest muligt ud af min tilbagebetalingssats efter 1. april 2022?

For at få mest muligt ud af tilbagebetalingen fra Clever anbefaler vi, at du har et variabelt strømprodukt til din hustand, og at du benytter intelligent opladning til at lade din bil om natten.

Ekstra ydelser ved installation

Vær opmærksom på, at installationsprisen er vejledende og baseret på, at der ikke er særlige forhold hos dig, som medfører ekstraomkostninger. Hos langt de fleste kunder klarer vi installationen uden ekstra ydelser. Du kan dog have forhold eller ønsker, som kræver ekstra ydelser.

Ekstra ydelser kan fx være:

 • Nedgravning eller underboring af strømkabel (du har mulighed for at grave selv)

 • Arbejde over 6 meters højde

 • Skjult kabelføring

 • Transport til ikke-brofaste øer

Hvis der er ekstra ydelser forbundet med din installation, kan den endelige pris først beregnes, når Clevers installationspartner har besøgt din adresse for tilbudsgivning. Du får herefter et separat tilbud inden installationen.

Du kan se eksempler på ekstra ydelser her.

Vi gør samtidig opmærksom på, at ladeboksen skal bruge 16 ampere og tre faser for at kunne levere 11 kW. Vores installatør gennemgår ikke dine elinstallationer eller din stiklednings nuværende belastning eller dimension. Det er altså dit eget ansvar at sikre, at du har nok ampere til rådighed til at kunne anvende ladeboksen. Vi anbefaler derfor, at du får en elektriker til at stå for beregning af belastningen og dimensionen samt for installation af eventuelle ekstra ampere for egen regning.

Vilkår for Clevers ladeboks 

 • Ladeboksen udlånes af Clever og installeres på din hjemmeadresse (DK).

 • Ladeboksen må kun installeres, åbnes og repareres af Clevers elektrikere.

 • Clever ejer ladeboksen, og den skal returneres, hvis du opsiger abonnementet.

 • Ved opsigelse, skal ladeboksen nedtages af en autoriseret elinstallatør og returneres forsvarligt til Clever for din regning. (Du kan lade Clever stå for nedtagning og returnering, se de gældende priser i prislisten længere nede på denne side)

Leveringstider og aktivering af abonnement

 • Leveringstiden på installation af Clevers ladeboks er i øjeblikket op til 6 uger.

 • Leveringstiden på ladebrikken til Clevers ladenetværk er op til 8 hverdage.

 • Så snart din ladebrik afsendes med posten, har du adgang til en digital kopi via Clevers app.

Dit abonnement bliver aktiveret, første gang du bruger enten din ladebrik eller ladeboksen første gang. 

Betaling og tilbagebetaling

Du modtager dit kundenummer via e-mail, indenfor en måned efter dit abonnement er aktiveret. Du skal bruge kundenummeret til at tilmelde dig Betalingsservice. Det er et krav, at du er tilmeldt Betalingsservice, for at vi kan tilbagebetale ladeboksens strømforbrug.

Faktura for installation af vores ladeboks sendes umiddelbart efter installationen er udført og opkræves i de fleste tilfælde af din bilforhandler. Ekstra ydelser i forbindelse med installationen opkræves via Clever.

Fortrydelsesret (kun forbrugerkøb)

Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftaletidspunktet, dvs. fra det tidspunkt, hvor du modtager ordrebekræftelsen.

Næste skridt

Så snart vi har modtaget din accept af vores vilkår og betingelser, sender vi dig en e-mail med spørgsmål til din installation af Clevers ladeboks. Når du har udfyldt dem, bliver du inden for to hverdage kontaktet af vores installationspartner, EL:CON, for at aftale en dato for installationen eller et besøg for tilbudsgivning.

Clevers fulde vilkår og betingelser

Ved at trykke på "Send bestilling" erklærer du dig enig i vores salgs- og leverancevilkår og vores persondatapolitik.

Herunder kan du hente vores vilkår og prisliste:

Bemærk særlige vilkår

 1. Abonnementet skal registreres til brug med et bestemt eldrevet køretøj og alene kan anvendes sammen med dette eldrevne køretøj, og
 2. Abonnementet må anvendes til almindelig daglig brug, enten til egen sædvanlig privatkørsel eller til sædvanlig understøttelse af egen erhvervsvirksomhed, hvor transport ikke er det primære formål. Abonnementet kan således ikke anvendes til f.eks. erhvervsmæssig transport, taxakørsel eller med køretøjer over 3,5 tons.

Vælg din bil i listen

EV = Elbil PHEV = Plugin-hybridSkal du ikke have ladeboks hjemme, skal du vælge All-in-One Network

Du har valgt All-in-One

Med Clever All-in-One bestiller du en Clever ladeboks til dit hjem samt en Clever ladebrik, så du kan lade på hele vores ladenetværk. Vi giver et uforpligtende tilbud på eventuelle ekstra ydelser som fx kabelnedgravning og stilladsarbejde.

Oplysning om Twin Power

Clever All-in-One med Twin Power optimerer enfasede elbilers evne til at lade på hjemmeladeboksen, hvilket har stor betydning for opladningstiden. Twin Power er et tilvalgsprodukt til Clever All-in-One på nogle af elbilsmodellerne fra Jaguar, Kia, Hyundai og Nissan.

Du har valgt All-in-One Network

Vælg frit. Du har ubegrænset adgang til alle vores ladestandere – også vores store lynladestationer. Du kan lade din bil ved indkøbscentre, langs motorveje og rundt om i by og på land. Vi dækker bredt og udvider hele tiden netværket.

Pris.

Engangsbeløb på 7.999 kr. for installation og 799 kr. om måneden i abonnement.

Pris

Engangsbeløb på 15.249 kr. for installation og 799 kr. om måneden i abonnement.

Pris

Engangsbeløb på 7.999 kr. for installation og 419 kr. om måneden i abonnement.

Pris

Den månedlige pris er 675 kr.

Pris

Den månedlige pris er 295 kr.

Installationsadresse

Vilkår og betingelser

Du finder dem længere oppe på siden.
Skriv dig op til vores nyhedsbrev