Ved at tilbyde opladning på jeres parkeringsplads giver I jeres medarbejdere og gæster en service, som de i stigende grad vil efterspørge hos jer. De kommer godt hjem med en opladet bil efter arbejde, og besøgende kommer godt videre. Det er nemlig ikke alle bilister, der kan få opladning derhjemme, og for mange er det en nødvendighed at kunne sætte bilen til opladning, mens de er på arbejde.

Tilbyder I opladning, vil I også gøre det nemmere for jeres medarbejdere at udskifte den fossile firma- eller privatbil med en elbil.

Som Danmarks største og mest erfarne udbyder af ladeløsninger, har vi stor erfaring med at rådgive og installere løsninger for både små og store virksomheder. Du kan hurtigt og kosteffektivt etablere opladning hos jer, og vi tager hånd om det hele.

En god investering

Uanset omfanget af dit behov, kommer vi altid gerne forbi og taler om din virksomheds behov og ønsker. Ring til os på 82 30 30 30 eller skriv til erhverv@clever.dk. Du kan også bede om at blive ringet op ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Vi tager højde for alt

Med opladning fra Clever får I en totalløsning

I Clever forenkler vi den udfordring virksomheder har med at tilbyde og håndtere sikker opladning af elbiler. Dét, der for mange er en kompleks, tidskrævende og omkostningstung opgave, gør vi simpel at løse. 

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.