Virksomheder

Plej jeres medarbejdere og få en grønnere profil med en ladeløsning fra CLEVER

Ved at tilbyde opladning på jeres parkeringsplads giver I jeres medarbejdere og gæster en service, som de i stigende grad vil efterspørge hos jer. De kommer godt hjem med en opladet bil efter arbejde, og besøgende kommer godt videre. Det er nemlig ikke alle elbilister, der kan få opladning derhjemme, og for mange er det en nødvendighed at kunne sætte bilen til opladning, mens de er på arbejde. Tilbyder I opladning, vil I også gøre det nemmere for jeres medarbejdere at udskifte firma- eller privatbilen til en eldrevet bil.

Som Danmarks største og mest erfarne leverandør af ladeløsninger, har vi stor erfaring med at rådgive og installere løsninger for både små og store virksomheder. Du kan hurtigt og kosteffektivt etablere opladning hos jer, og vi tager hånd om det hele.

Hos CLEVER ønsker vi at accelerere fremtidens mobilitet, og det kan I være med til. Vær på forkant med udviklingen og forbedr virksomhedens grønne profil ved at tage et grønt valg – få opladning af alle elbiler på jeres parkeringspladser.

En god investering

Uanset omfanget af dit behov kommer vi altid gerne forbi og taler om din virksomheds behov og ønsker. Ring til os på 82 30 30 30 eller skriv til salg@clever.dk. Du kan også bede om at blive ringet op ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

 
 

Ring mig op, tak

 
;