Leasing Erhverv

 
 
 

Gør det nemt for dine medarbejdere at vælge elbil

Overvejer din virksomhed at gå foran med en grøn bilpolitik, der rummer elbiler, men i tvivl om hvilke muligheder det efterlader dine medarbejdere for opladning? Måske har I allerede eldrevne biler på vegne, men oplever de ikke bliver ladet og TCO’en derfor ikke modsvarer jeres forventninger?

I Danmark alene har elbilisterne adgang til mere end 800 ladepunkter, og de findes let med Clevers app. Vi udvikler hele tiden vores netværk og innovative løsninger – modsat den traditionelle transport, bliver Clever kun sjovere at køre med.

Vi kan både hjælpe med hjemmeladebokse til medarbejderne og medarbejderopladning på arbejdspladsen.

 
 

3 gode grunde til at vælge elektriske biler

Lavere TCO for din virksomhed

Hvis din medarbejder jævnligt lader elbilen, går der længere i mellem at tanken skal fyldes op, og du kan holde TCO'en på bilen nede.

Medarbejderne vil elbilen

Medierne taler meget om grøn omstilling og bæredygtighed, og det er tanker som smitter af på dine medarbejdere. 78% af brugere der i dag leaser deres firmabil angiver at overvejer el- eller plug-inbil i fremtiden.

Det er et stærk signal at sende

Vi tænker alle over miljøet og hvilken verden, vi gerne vil efterlade til vores børn. Ved at gå forrest i kampen for miljøet viser jeres virksomhed, at I har taget et aktivt valg for den klode vi lever på.

 

Vi giver gerne et bud på en Clever løsning

Vil du høre mere om, hvilke fordele elbiler og ladepunkter kan give din virksomhed? Så udfyld formularen herunder, eller ring til salg på telefon +45 82 30 30 30.

-
Skriv et par ord om hvilket emne du vil drøfte med os. Så kan vi finde den bedste medarbejder til at ringe dig op.
;