Sådan får du en federe oplevelse med din firmabil

Flere og flere virksomheder vil gerne gå foran med en grøn bilpolitik, der betyder at du som medarbejder får muligheden for at lease en bil, der kan køre på el. Oftest er det en hybridbil, det vil sige den har to motorer, en til benzin og en til el. Det kan være et svært skifte, hvis du aldrig før har ejet en hybridbil og måske især virker det med opladningen som spild af tid. For kan du ikke bare kører på benzinmotoren?

Og jo, det kan du sagtens, men det er lidt ligesom at gå i biografen for at se en 3D film, men så ikke tage brillerne på. Din nye bil bliver så meget federe, når du har strøm på elmotoren. Lige pludselige kan den accelerer fra 0-100 km/t med den hastighed fabrikken lovede, så bliver det sjovt at holde for rødt ved siden af de gamle, tunge dieselbiler, og for hver kilometer du kører på el, gør du forskel for miljøet.

Oplad din bil

Vi har to forskellige løsninger til dig, der leaser en elbil som firmabil. Fælles for dem begge at din arbejdsgiver afholder alle udgifter, præcis som ved dit brændstofkort. Hvis du vælger en løsning med hjemmeladeboksen, så refunderer vi dit forbrug af strøm direkte til din konto, så du ikke skal tænke i udgiftsbilag eller andet.

Fravælger du hjemmeladeboksen, har du stadig adgang til Clevers enorme ladenetværk og vil aldrig være mere end cirka 24 km fra nærmeste lader, se alle punkterne her.

Brug Clevers FAQ

Hvordan lader jeg bilen?

80% af opladningen af din elbil foregår typisk hjemme, for her står bilen stille i længst tid. Du lader bilen på en ladeboks, der er monteret på din husmur eller i din garage, som bliver opsat af en af Clevers elektrikere og lever op til alle sikkerhedskrav. Han viser dig desuden, hvordan ladeboksen virker, før han kører igen.

Clever ladeboks

Hvad kræver installationen?

Installation af ladeboks kræver, at du har adgang til privat parkeringsplads og har egen eltavle, derfor kan næsten alle der ikke bor i lejlighed få en hjemmeladeboks.

De fleste almindelige husstande kan få en standardinstallation. Det eneste det kræver er, at ladeboksen kan sættes op i stueplan eller kælder og på den bygning, hvor din eltavle sidder.

Alle spørgsmål er velkomne

Få svar på alle dine spørgsmål om opladning i vores FAQ

Der kan være mange spørgsmål, hvis du overvejer at skifte til en elbil. Vi har samlet en oversigt over alle de spørgsmål, folk oftest ringer ind til os med i vores FAQ. 

Find dit nærmeste ladepunkt

1479

Du er aldrig langt fra et ladepunkt. Brug kortet og find vej til det næste på din rejse.