Tiltræk kunder og få en grønnere profil

Når elbilisterne er på farten, vælger de opladning, hvor de kan udnytte tiden bedst, mens de lader deres elbil. Tilbyder I opladning på jeres parkeringsplads, giver I jeres kunders besøg ekstra værdi. Og det kan være med til at ændre adfærd og præference for eksempelvis indkøbs- eller servicefaciliteter.

Som Danmarks største og mest erfarne leverandør af ladeløsninger, har vi stor erfaring med at rådgive og installere løsninger for både små og store virksomheder. Vi har etableret ladeløsninger for detailkæder og butikker, og kan hurtigt og kosteffektivt etablere opladning hos jer. Med en ladeløsning fra Clever kan I få en totalløsning, hvor vi tager hånd om det hele.

Let at komme i gang

Clever tager hånd om det hele, og I kan nemt og hurtigt komme i gang med at få opladning af elbiler på jeres parkeringspladser. Endda med lave opstarts- og driftsomkostninger. Læs mere om hvordan vi gør det let for jer med en totalløsning.

Uanset omfanget af dit behov, kommer vi altid gerne forbi og taler om din virksomheds behov og ønsker. Ring til os på 82 30 30 30 eller skriv til erhverv@clever.dk.

Du kan også bede om at blive ringet op ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Vi tager højde for alt

Med opladning fra Clever får I en totalløsning

I Clever forenkler vi den udfordring virksomheder har med at tilbyde og håndtere sikker opladning af elbiler. Dét, der for mange er en kompleks, tidskrævende og omkostningstung opgave, gør vi simpel at løse. 

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.