Vis vejen mod grøn transport og plej jeres borgere.

Udviklingen går i retning af eldrevet mobilitet. Det er sikkert. Og forventningerne til antallet og placeringen af opladningsmuligheder til elbiler vokser. Det vil de også gøre hos jeres borgere i takt med, at flere og flere køber elbil.

Med opladning på jeres offentlige arealer gør I det nemmere for jeres borgere at skifte til elbil. I giver elbilisterne bedre muligheder for at få strøm på bilen, når de er på farten i jeres kommune. Samtidig bidrager I til at skabe et renere lokalmiljø og reducerer jeres CO2– udslip.

Har I ikke allerede udskiftet jeres flåde, er elbiler er også det oplagte valg til de enheder, hvor man kører mange, korte ture – for eksempel i teknik- og miljøforvaltningen eller hjemmeplejen. De forurener mindre, er lettere at køre og kræver færre reparationer. I viser samtidig, at I går foran som et godt eksempel for både borgere og virksomheder.

Let at komme i gang

Clever tager hånd om det hele, og I kan nemt og hurtigt komme i gang med at få opladning af elbiler på jeres parkeringspladser. Endda med lave opstarts- og driftsomkostninger. Læs mere om hvordan vi gør det let for jer med en totalløsning.

Vi tager højde for alt

Med opladning fra Clever får I en totalløsning

I Clever forenkler vi den udfordring virksomheder har med at tilbyde og håndtere sikker opladning af elbiler. Dét, der for mange er en kompleks, tidskrævende og omkostningstung opgave, gør vi simpel at løse.