CLEVERs totalløsning - offentlig

Vi tager højde for alt

I CLEVER forenkler vi den udfordring virksomheder har med at tilbyde og håndtere sikker opladning af elbiler. Dét, der for mange er en kompleks, tidskrævende og omkostningstung opgave, gør vi simpel at løse. Vi håndterer nemlig alt omkring strøm og økonomi, og afregningen klarer vi direkte med brugerne.

Med en ladeløsning fra CLEVER bliver det en nem og god oplevelse at tilbyde sikker opladning. Alle brugernes behov mødes – uanset om det drejer sig om jeres egne puljebiler, medarbejderbiler, firmabiler og/eller gæsters biler. Vi samarbejder endda også med jeres leasingselskab om firmabilsløsninger. Alt tænkes ind i én samlet løsning – til jer.

Tilpasset jeres behov

Vi sørger for at ladeløsningen tilpasses jeres behov – uanset om det er opladning til jeres borgere, hjemmeplejen eller noget helt tredje. Det eneste I skal gøre er at tilbyde en parkeringsplads og vælge placering.

Hør mere om mulighederne: Ring til os på +45 82 30 30 30 eller skriv til salg@clever.dk. Hvis du ønsker at blive ringet op, kan du udfylde formularen i bunden af siden.

CLEVERs totalløsning

En del af ladenetværket

Vi står bag nordens største ladenetværk, og med en ladeløsning fra CLEVER kan I vælge at blive en del af dette. Det vil give jer øget synlighed og eksponering.

Installation & Service

Vi rådgiver om placering, udfører installationen og sørger for løbende service af ladestanderen eller ladeboksen.

Strøm, økonomi og afregning

Vi håndterer alt omkring strøm og økonomi, og afregningen klarer vi direkte med brugerne. Det gør, at I kan koncentrere jer, om dét I laver og overlade alt om opladning til os.

Support

Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe. Og er der udfordringer, tager vi os af det – rådgiver om placering, udfører installationen og sørger for løbende service af ladestanderen.

En løsning til alle

Med en ladeløsning fra CLEVER imødekommer vi alle jeres behov. Uanset om det er til firmabiler, puljebiler, medarbejderbiler eller gæster.

Leasingselskaber

Vi samarbejder med leasingselskaberne omkring firmabilsløsninger. Det gør vi også gerne med det leasingselskab, I bruger.

 

Vi hjælper dig i gang

Udfyld formularen, så kontakter vi dig, og taler om, hvad du og din virksomhed har behov for

Ved at udfylde denne formular accepterer du, at Clever behandler dine kontaktoplysninger.

Oplysningerne benyttes udelukkende til at kontakte dig og bliver automatisk registreret i vores sagshåndteringssystem.

Du kan læse vores generelle persondatapolitik på https://clever.dk/om-clever/persondatapolitik

Produkter til alle behov

Vil du vide mere om, hvilke produkter, vi tilbyder, så kommer vi altid gerne forbi og taler om din virksomheds behov og ønsker. Ring til os på 82 30 30 30 eller skriv til salg@clever.dk

;