SE & CLEVER

SE er et af landets største el-selskaber og udbydere af lynhurtigt fibernet. Vi er et moderne og åbent selskab - med kort vej til dig som kunde. Vi er et andelsselskab, så alle der bor i vores forsyningsområde, og har en el-måler fra os, er andelshavere – og dermed medejere af SE.

Vi har ansvaret for, at strøm i kontakterne er en naturlig del af hverdagen hos alle kunder i det sydvest- og sønderjyske.

Din gode forbindelse
Vi har ansvaret for, at strøm i kontakterne er en naturlig del af hverdagen hos alle kunder i det sydvest- og sønderjyske. Ansvaret lever vi op til ved hjælp af et moderne lednings- og kommunikationsnet samt en professionel organisation bestående af omkring 750 tekniske og administrative medarbejdere – det lyder måske lidt tørt, men det dækker faktisk over, at mere end 750 servicemindede mennesker har for øje, at dig og din familie skal have de bedste forbindelser – og dermed den bedste kundeservice, når I taler med SE.

Lønsomhed og gode kundeoplevelser
Det altoverskyggende mål for os er at skabe de bedste totale kundeoplevelser indenfor energi, klima og kommunikation og samtidig være den mest lønsomme aktør i den danske energisektor.

Vores værdier er åbenhed, nærhed, mod og bæredygtighed, og de er kernen i vores kultur. Værdierne er ikke bare grebet ud af den blå luft – det er eksisterende værdier, der er medvirkende til vores medvind og styrker os i at opnå fremtidens mål.