Detailhandel

 

CLEVER ladestandere – godt for miljøet, godt for omsætningen

Kampen om kunderne i detailbranchen er hård. Og pris er ikke det eneste parameter, du bliver målt på.

 
 

Tiltræk kunder og få en grønnere profil

Når elbilisterne er på farten, vælger de opladning, alt efter hvor de kan udnytte tiden, mens de lader deres elbil. Tilbyder I opladning på jeres parkeringsplads, giver I dermed jeres kunders besøg ekstra værdi. Og det kan være med til at ændre adfærd og præference for eksempelvis indkøbs- eller servicefaciliteter.

Som Danmarks største og mest erfarne leverandør af ladeløsninger, har vi stor erfaring med at rådgive og installere løsninger for både små og store virksomheder. Vi har etableret ladeløsninger for detailkæder og butikker, og kan hurtigt og kosteffektivt etablere opladning hos jer. Med en CLEVER ladeløsning kan I få en totalløsning, hvor vi tager hånd om det hele.

 

Let at komme i gang

CLEVER tager hånd om det hele, og I kan nemt og hurtigt komme i gang med at få opladning af elbiler på jeres parkeringspladser. Endda med lave opstarts- og driftsomkostninger. Læs mere om hvordan vi gør det let for jer med en totalløsning.

 

CLEVERS TOTALLØSNING

 

Uanset omfanget af dit behov kommer vi altid gerne forbi og taler om din virksomheds behov og ønsker. Ring til os på 82 30 30 30 eller skriv til salg@clever.dk. Du kan også bede om at blive ringet op ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

 
 

Vil du også gå foran?

 

Ladestandere – godt for både image og omsætning

 

Har man en elbil, tager det kun 20-30 minutter at oplade batteriet til 80% kapacitet ved en 50 kW ladestander. Cirka samme tid som det tager at købe ind til aftensmad. I 2014 blev der solgt 1475 biler – i 2015 var antallet 4.524. Elbilejerne bliver flere og flere, og de efterspørger i stigende grad lademuligheder dér, hvor de køber ind. Så der er ikke kun imagepleje i at tilbyde sine kunder opladning af deres bil, mens de shopper. Der er også øget omsætning at hente.

Vi er konstant på udkig efter nye samarbejdspartnere. I forbindelse med særligt attraktive placeringer tilbyder CLEVER medfinansiering af nye ladepunkter.

 

Se CLEVERs landsdækkende netværk

Mindre forurening og færre reparationer

Elbiler er det oplagte valg til de enheder, hvor man kører mange, korte ture. Fx Hjemmeplejen eller Vej og Park. Elbilerne forurener mindre, er lettere at køre og kræver færre reparationer.

 

Løsninger til alle ønsker og behov

CLEVER tilbyder flere forskellige ladeløsninger, men uanset hvilken løsning du vælger, er den naturligvis inklusive planlægning og installation. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at finde den løsning, der passer til dig og dine medarbejdere.

Læs om CLEVERs ladeløsninger.

 

 

Vi giver gerne et bud på en CLEVER løsning

Vil du høre mere om, hvilke fordele elbiler og ladepunkter kan give din forretning? Så udfyld formularen herunder, eller ring til salg på telefon +45 82 30 30 30.

;