Det offentlige

 

Miljøbevidst Kommune?

Skab et renere lokalmiljø med elbiler i din kommune.

 
 

Vis vejen mod grøn transport og plej jeres borgere

Udviklingen går i retning af eldrevet mobilitet. Det er sikkert. Og forventningerne til antallet og placeringen af opladningsmuligheder til elbiler vokser. Det vil de også gøre hos jeres borgere i takt med, at flere og flere køber elbil.

Med opladning på jeres offentlige arealer gør I det nemmere for jeres borgere at skifte til elbil. I giver elbilisterne bedre muligheder for at få strøm på bilen, når de er på farten i jeres kommune. Samtidig bidrager I til at skabe et renere lokalmiljø og reducerer jeres CO2– udslip.

Har I ikke allerede udskiftet jeres flåde, er elbiler er også det oplagte valg til de enheder, hvor man kører mange, korte ture – for eksempel i teknik- og miljøforvaltningen eller hjemmeplejen. De forurener mindre, er lettere at køre og kræver færre reparationer. I viser samtidig, at I går foran som et godt eksempel for både borgere og virksomheder.

Let at komme i gang

CLEVER tager hånd om det hele, og I kan nemt og hurtigt komme i gang med at få opladning af elbiler på jeres parkeringspladser. Endda med lave opstarts- og driftsomkostninger. Læs mere om hvordan vi gør det let for jer med en totalløsning.

 

CLEVERS TOTALLØSNING

 
Hos CLEVER ønsker vi at accelerere fremtidens mobilitet, og det kan I være med til. Vær på forkant med udviklingen og forbedr kommunens grønne profil ved at tage et grønt valg – få opladning af alle elbiler på jeres parkeringspladser.
 

Hør mere om mulighederne: Ring til os på +45 82 30 30 30 eller skriv til salg@clever.dk. Hvis du ønsker at blive ringet op, kan du udfylde formularen i bunden af siden.

CLEVER er Danmarks største og mest erfarne leverandør af ladeløsninger til kommuner, private, virksomheder, udlejere og ejendomsudviklere.

 

Vil du også gå foran?

 

Elbiler er gode for både samfund og klima

 

Typisk vil medarbejdere i en kommune eller region ikke have brug for ekstra opladning i løbet af dagen. Men skulle det alligevel blive nødvendigt, har CLEVER mere end 600 ladepunkter fordelt over hele Danmark. På CLEVERs 50 kW ladestandere kan en elbils batteri lades op til 100 km kørsel kun 20-30 minutter. Og med vores gratis app kan man med det samme se den korteste vej til nærmeste ledige ladestander. Lettere kan det næsten ikke være.

 

Se CLEVERs landsdækkende netværk

Mindre forurening og færre reparationer

Elbiler er det oplagte valg til de enheder, hvor man kører mange, korte ture. Fx Hjemmeplejen eller Vej og Park. Elbilerne forurener mindre, er lettere at køre og kræver færre reparationer.

 

Løsninger til alle ønsker og behov

CLEVER tilbyder flere forskellige ladeløsninger, men uanset hvilken løsning du vælger, er den naturligvis inklusive planlægning og installation. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at finde den løsning, der passer til dig og dine medarbejdere.

Læs om CLEVERs ladeløsninger.

 

 

En skræddersyet løsning til din kommune?

Vi har hjulpet Fredensborg Kommune, Holbæk Kommune og Høje Taastrup Kommune med skræddersyede løsninger. Vil du høre mere om, hvilke fordele elbiler og ladepunkter kan give din kommunes eller regions borgere og medarbejdere? Udfyld formularen herunder, eller ring til os på +45 82 30 30 30.