ID.3 1ST

Med den nye specialmodel ID.3 1ST får du udover en række eksklusive detaljer, elektrificerende præstationer, banebrydende design og hverdagsanvendelig rækkevidde.

1 års ubegrænset opladning med Clever Unlimited

Har du forhåndsreserveret den eksklusive specialmodel ID.3 1ST og betalt depositum, kan du inden for den nærmeste fremtid købe bilen hos din forhandler. Med ID.3 1ST får du ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk til 0 kr. det første år. Clever Unlimited giver dig fuld frihed til at køre og lade, alt det du vil. Både på ladeboksen hjemme, ude på Clevers ladenetværk eller på arbejdspladsen.

  • Installation af ladeboks
  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik
Clever Unlimited - med ladeboks
659 kr/md
Clever Unlimited Network - uden ladeboks
439 kr/md

Tilbuddet har en værdi af 659 kr./md. (med ladeboks) eller 439 kr./md. (uden ladeboks) i det første år. Når det første år er gået, overgår du til den ovenstående månedlige pris for Clever Unlimited.


  • *Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning til en fast pris om måneden, autoriseret standardinstallation af ladeboks fra Clever på valgfri privatadresse og fri adgang til Clevers ladenetværk. Har du som dansk kunde reserveret og køber en ID.3 1ST, betaler du ikke noget for Clever Unlimited det første år. 

  • Vær opmærksom på, at der er seks måneders binding på Clever Unlimited, og at der kan være forhold ifm. installationen, der kræver ekstra ydelser. Læs mere på clever.dk/installation. Ved ophør af Clever Unlimited står du for nedtagning af ladeboksen.

Specifikationer

Biltype
Electric Vehicle
Batteristørrelse
58 kWh
Opladningstid hjemme
Ca. 6 Timer
Opladningstid ude (ved fuld effekt)
Ca. 60 Minutter
Tophastighed
160 km/t
Rækkevidde (WLTP)
420 km
Stiktype
Type 2

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app på din smartphone, kører du ikke forgæves, når din bil skal lade.

Find den hurtigste rute til den nærmeste lader. Du kan også tjekke, om den er ledigt og klar til dig.