Peugeot 508 PSE PHEV SW

Peugeot 508 PSE PHEV SW byder på et æstetisk design og kraftfuld, sportslig ydelse. Bilen tilbyder hurtig respons, fleksibilitet og køreglæde på højeste niveau.

Se Clevers abonnementer

Opladning til din hverdag

Clever Unlimited**
Med ladeboks
Vælg Clever Unlimited med som en del af dit nybilskøb, og kør med fuld frihed fra første kilometer.
Med et Clever Unlimited-abonnement kan du lade bilen, alt det du vil på Clevers offentlige netværk og lade intelligent på den Clever-ladeboks, vi installerer hjemme hos dig. Den mængde strøm du bruger til opladning på hjemmeladeboksen, tilbagebetaler Clever dig helt automatisk hver måned efter gældende tilbagebetalingssats. Installation af ladeboksen betales separat.

Clever Unlimited indeholder:

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Intelligent opladning på Clevers ladeboks hjemme
  • Tilbagebetaling af ladeboksens strømforbrug brugt på opladning hjemme efter gældende sats
  • Installation og lån af ladeboks på privatadresse (DK)
  • Ladebrik
369kr./md.

+ midlertidigt energitillæg 195 kr./md.*

Installation af ladeboks: 7.500 kr. 

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 10.884 kr. (9.714 kr. + midlertidigt energitillæg 1.170 kr.)
Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.
Clever Unlimited Network**
Uden ladeboks
Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme? Så kan du i stedet bestille et Clever Unlimited Network-abonnement.
Abonnementet giver mulighed for at lade ubegrænset på hele Clevers offentlige ladenetværk til en fast månedlig pris.

Clever Unlimited Network indeholder:

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik
245kr./md.

+ midlertidigt energitillæg 195 kr./md.*

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 2.640 kr. (1.470 kr. + midlertidigt energitillæg 1.170 kr.)

 

Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
  • Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser. Næste genberegning gælder fra 01.10.22 og fastsættes med udg.pkt. i de aktuelle strømpriser. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg

**Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK); ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Særlige vilkår gælder ift. tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit af pågældende måneds spotpris i Danmark kl. 23-06.

Læs mere hos Peugeot

Specifikationer

Biltype
Plugin hybrid Vehicle
Batteristørrelse
11,8 kWh
Opladningstid hjemme
Ca. 4 Timer
Tophastighed
250 km/t
Acceleration (0-100 km/t)
5,2 Sekunder
Rækkevidde (WLTP)
51 km
Stiktype
Type 2

Opladning hjemme og ude til fx brugte biler

Clever All-In-One

Køber du din bil brugt eller andre steder end hos en autoriseret bilforhandler, som vi har partnerskab med, kan du vælge Clever All-in-One. Du kan bestille abonnementet selv eller via din brugtbilsforhandler.

Med Clever All-in-One er du sikret alle de samme fordele som dem, der har købt en elbil eller plugin-hybrid med Clever Unlimited: 

Med et Clever All-in-One abonnement kan du lade ubegrænset på Danmarks største offentlige netværk. Samtidig får du intelligent opladning, når du lader hjemme på Clevers ladeboks.

Clever abonnementer

Opladning, hvor du har brug for det

Oplev ubegrænset frihed med opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks største offentlige ladenetværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay.
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-175kW).
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.

Ladeboks hos dig

Intelligent ladeboks

Med en Clever-ladeboks kan du nu lade mere intelligent. Når du kommer hjem og sætter bilen til ladeboksen, udskydes opladningen automatisk til senere på aftenen, hvor de fleste af os bruger mindre strøm. På den måde lader din bil, når der er god kapacitet i elnettet.

Du er selvfølgelig altid i fuld kontrol med Clevers app – også hvis du har brug for at lade midt på dagen. Du kan også bruge appen til at indstille en personlig, ugentlig opladningsplan, der stadig sørger for, at du lader smartere.

Læs mere om intelligent opladning her

Automatisk tilbagebetaling

Læg lommeregneren væk. Vores ladeboks sender selv sit strømforbrug til os, og hver måned tilbagebetaler vi automatisk et beløb for den mængde strøm, du har brugt til opladning derhjemme efter vores tilbagebetalingssats.

Tilbagebetalingssatsen udregner vi som et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06 den pågældende måned baseret på spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el-og netselskab.

For at få tilbagebetalingen, skal du blot tilmelde dig Betalingsservice.

Har du solceller eller elvarme? Hos Clever får du også tilbagebetaling, selvom du har afgiftsfritaget strøm.

Ladeboks til sommerhuset

Gør ude til hjemme. Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset. På den måde kan du lade din bil, ligesom du plejer.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den kun 124 kr. om måneden oveni din normale abonnementspris.

Hvis du har brug for en ekstra ladeboks hjemme, skal du købe et ekstra abonnement til den.

Tre valgfrie farver

Bekend kulør. Du kan bestille Clevers ladeboks i enten grå, sort eller hvid. Vi synes nemlig, du selv skal bestemme, hvad der passer til dit hjem.