Maxus e-Deliver 9 Chassis N2

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis er bygget af solidt og let materiale og har en fleksibel platform. N2 har en tilladt totalvægt på 4050 kg og fås i to længder. Rækkevidden er op til 180 km ved kombineret kørsel og op til 226 km ved urban kørsel. Accelerationen er på 18,4 sek. ved L3 og 23 sek. ved L4. Modellen er vist med alulad.

Se Clevers abonnementer

Ubegrænset opladning til bilen

Clever Unlimited**
Med ladeboks
Vælg Clever Unlimited med som en del af dit nybilskøb, og kør med fuld frihed fra første kilometer.
Med et Clever Unlimited-abonnement kan du lade bilen, alt det du vil på Clevers offentlige netværk og lade intelligent på den Clever-ladeboks, vi installerer hjemme hos dig. Den mængde strøm du bruger til opladning på hjemmeladeboksen, tilbagebetaler Clever dig helt automatisk hver måned efter gældende tilbagebetalingssats. Installation af ladeboksen betales separat.

Clever Unlimited indeholder:

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Intelligent opladning på Clevers ladeboks hjemme
  • Tilbagebetaling af ladeboksens strømforbrug brugt på opladning hjemme efter gældende sats
  • Installation og lån af ladeboks på privatadresse (DK)
  • Ladebrik
749kr./md.

+ midlertidigt energitillæg 345 kr./md.*

Installation af ladeboks: 7.500 kr. 

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 14.064 kr. (11.994 kr. + midlertidigt energitillæg 2.070 kr.) 

Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.
Clever Unlimited Network**
Uden ladeboks
Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme? Så kan du i stedet bestille et Clever Unlimited Network-abonnement.
Abonnementet giver mulighed for at lade ubegrænset på hele Clevers offentlige ladenetværk til en fast månedlig pris.

Clever Unlimited Network indeholder:

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik
625kr./md.

+ midlertidigt energitillæg 345 kr./md.*

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 5.820 kr. (3.750 kr. + midlertidigt energitillæg 2.070 kr.)Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
  • Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Starter 01.06.22. Næste genberegning gælder fra 01.10.22. og fastsættes med udg.pkt. i de aktuelle strømpriser. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg

**Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK); ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Særlige vilkår gælder ift. tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit af pågældende måneds spotpris i Danmark kl. 23-06.

LÆS MERE HOS MAXUS

Specifikationer

Biltype
Electric Vehicle
Batteristørrelse
65 kWh
Opladningstid hjemme
Ca. 6,5 Timer
Opladningstid ude (ved fuld effekt)
Ca. 36 Minutter
Tophastighed
90 km/t
Acceleration (0-100 km/t)
Op til 18,4 Sekunder
Rækkevidde (WLTP)
226 km
Stiktype
Type 2, CCS

Clever Unlimited med ladeboks

Clever Unlimited

Abonnementet giver dig ubegrænset opladning, og med startpakken inklusive Clevers ladeboks hjemme kan du stå op til et fuldt opladt batteri hver morgen.

Clever Unlimited kan kun benyttes af privatpersoner og virksomheder registreret på privatadresse, som ikke har erhvervsmæssig varer- eller persontransport som primært formål.

Clever Unlimited uden ladeboks

Clever Unlimited Network

Abonnementet giver dig ubegrænset opladning på hele Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

Vælg Clever Unlimited Network, hvis du ikke skal have en ladeboks, men stadig vil have ubegrænset opladning til en fast månedlig pris.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay.
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-175kW).
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.

Ladeboks hos dig

Intelligent ladeboks

Med en Clever-ladeboks kan du nu lade mere intelligent. Når du kommer hjem og sætter bilen til ladeboksen, udskydes opladningen automatisk til senere på aftenen, hvor de fleste af os bruger mindre strøm. På den måde lader din bil, når der er god kapacitet i elnettet.

Du er selvfølgelig altid i fuld kontrol med Clevers app – også hvis du har brug for at lade midt på dagen. Du kan også bruge appen til at indstille en personlig, ugentlig opladningsplan, der stadig sørger for, at du lader smartere.

Læs mere om intelligent opladning her

Automatisk tilbagebetaling

Læg lommeregneren væk. Vores ladeboks sender selv sit strømforbrug til os, og hver måned tilbagebetaler vi automatisk et beløb for den mængde strøm, du har brugt til opladning derhjemme efter vores tilbagebetalingssats.

Tilbagebetalingssatsen udregner vi som et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06 den pågældende måned baseret på spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el-og netselskab.

For at få tilbagebetalingen, skal du blot tilmelde dig Betalingsservice.

Har du solceller eller elvarme? Hos Clever får du også tilbagebetaling, selvom du har afgiftsfritaget strøm.

Ladeboks til sommerhuset

Gør ude til hjemme. Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset. På den måde kan du lade din bil, ligesom du plejer.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den kun 124 kr. om måneden oveni din normale abonnementspris.

Hvis du har brug for en ekstra ladeboks hjemme, skal du købe et ekstra abonnement til den.

Tre valgfrie farver

Bekend kulør. Du kan bestille Clevers ladeboks i enten grå, sort eller hvid. Vi synes nemlig, du selv skal bestemme, hvad der passer til dit hjem.