Jaguar I-PACE | 2019

Enhver Jaguar føles som ingen anden bil på vejen. Det ændrer valget af helt elektrisk power ikke ved. Jaguar I-PACE er nyudviklet helt fra bunden og er Jaguars første helt elektriske performance-SUV.

Få ubegrænset opladning hjemme og ude til bilen

Når du køber bilen fra ny, har du mulighed for at få ubegrænset opladning og fuld power på køreglæden fra allerførste kilometer med Clever Unlimited. Vælger du Clever Unlimited som en del af dit bilkøb kan du nemlig køre og lade, alt det du vil. Både på ladeboksen hjemme, ude på ladenetværket og på arbejdspladsen.

  • Installation af ladeboks på privatadresse
  • Ubegrænset opladning hjemme med Twin Power
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Clever ladebrik
Clever Unlimited - med ladeboks
749 kr/md
Clever Unlimited Network - uden ladeboks
625 kr/md

Clever Unlimited til Jaguar I-PACE inkluderer Twin Power, der optimerer bilens evne til at lade på ladeboksen hjemme og halverer opladningstiden. Kontakt din bilforhandler for bestilling af Clever Unlimited med Twin Power.


  • Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Prisreduktion v/ fravalg af Clever Unlimited med Twin Power og Unlimited Network: 14.750 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

  • Clever Unlimited: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 19.244 kr. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks og Twin Power-transformer: 14.750 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen (ikke Twin Power) efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. 
  • Clever Unlimited Network: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.

Specifikationer

Biltype
Electric Vehicle
Batteristørrelse
90 kWh
Opladningstid hjemme
Ca. 13 Timer
* med Clever Twin Power
Opladningstid ude (ved fuld effekt)
Ca. 140 Minutter
Tophastighed
200 km/t
Acceleration (0-100 km/t)
4,8 Sekunder
Rækkevidde (WLTP)
415 km
Stiktype
Type 2

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Kun til enfasede elbiler

Optimerer bilens evne til at lade

Med Twin Power fra Clever optimerer du din enfasede elbils evne til at lade på Clevers ladeboks. Twin Power er et tilvalgsprodukt til Clevers abonnementer, og kun til enkelte bilmodeller.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller MobilePay
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-175kW)
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.