BMW i3s

Med BMW i3s, sportsversionen af BMW i3, får du klassisk one-pedal-feel, sportschassis og et progressivt design - med dynamik som i en sportsvogn.

3 års fri strøm med Clever Unlimited

  • Installation af ladeboks
  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladekabel og ladebrik

Få 3 års fri opladning med i købet af din nye BMW i3. Med Clever Unlimited har du fuld frihed til at køre og lade, alt det du vil. Både på ladeboksen hjemme, ude på Clevers ladenetværk eller på arbejdspladsen.

Tilbuddet har en værdi af 659 kr./md. (med ladeboks) eller 439 kr./md. (uden ladeboks) i de første 3 år. Når de 3 år er gået, overgår du til den normale månedlige pris for Clever Unlimited.*

Kontakt din bilforhandler for bestilling af Clever Unlimited.

*Tilbuddet gælder frem til 31.12.2019. Tilbuddet gælder kun nye BMW i3 købt hos autoriserede BMW-forhandlere. Produktet følger kunden, ikke bilen, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder både private og erhverv. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Eventuelt gravearbejde er ikke inkluderet. Ved ophør af abonnement sørger Clever for nedtagning af ladeboks uden merpris. Øvrige vilkår for installation kan findes på clever.dk/installation. Hvert kvartal refunderes den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Godtgørelsen følger gældende refusionssats, som kan findes på clever.dk. Opsiges abonnementet inden for de første 36 måneder, bortfalder retten til refusion af resterende tilbudsperiode.

Læs mere om bmw i3s her

Specifikationer

Biltype
Electric Vehicle
Batteristørrelse
42,2 kWh
Tophastighed
160 km/t
Acceleration (0-100 km/t)
6,9 Sekunder
Rækkevidde (WLTP)
283 km
Stiktype
Type 2

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app på din smartphone, kører du ikke forgæves, når din bil skal lade.

Find den hurtigste rute til den nærmeste lader. Du kan også tjekke, om den er ledigt og klar til dig.