Elbil i udlandet

Skal du ud at rejse med din elbil, har vi lidt nyttig information på denne side. Du kan bruge dit CLEVER ladekort på alle CLEVER ladestandere – også i udlandet. Du kan se alle vores ladepunkter på CLEVERs app eller på kortet her.

Sverige

CLEVER er veletableret i Sverige med 68 hurtigladestationer og mange flere på vej. Du kan bruge dit CLEVER-kort i Sverige og betaler samme takst som du gør i Danmark. Ladepunkterne i Sverige finder du med CLEVERs app

Tyskland

CLEVER har sat fire hurtigladestationer op i Nordtyskland, og dem kan du benytte gratis frem til og med august måned, så går din ferie sydpå i elbil, så er du godt på vej med dit CLEVER kort i hånden. Se nederst på siden for links til ladestandere i resten af Europa.

Norge

Norge er langt fremme på elbiler. Med gunstige afgiftsforhold, tilskud til opsætning af ladestandere og gratis parkering i byerne er det blevet så populært at købe elbil, at næsten hver fjerde nye bil, der bliver solgt er en el- eller plugin-hybridbil. Af samme årsag er det også et meget let land at rejse i.

Hvis du påtænker at rejse til Norge med Oslobåden i sommerferien og gerne vil have din elbil med, kan du lade op på Esplanaden eller i Århusgade inden afgang. Læs mere og bestil her

Find opladning i andre lande

Læs mere...