Gør det endnu nemmere at være elbilist

Saml strøm til bil og bolig

Clever Power er vores elselskab skabt for at gøre livet nemmere for dig, som har en Clever ladeboks derhjemme.

Hvis du samler din strøm til bil og bolig hos Clever får du:

Ren indkøbspris og ingen aconto regninger
Ren indkøbspris og ingen aconto regninger

Du får strøm til ren indkøbspris time for time fra elbørsen, og du betaler kun 49 kr./md. for dit elabonnement. Vi har ingen skjulte tillæg, og du får heller ikke store aconto-regninger. I stedet får du en regning for dit faktiske strømforbrug samt de faste omkostninger, der er ved transport, afgifter og handelsomkostninger. Regningen får du først, når den aktuelle måned er afsluttet og slipper for forudbetaling.

Undgå udlæg for ladeboksens forbrug
Ingen udlæg for ladeboksen

Hvis du har Clever One, er Clever Power ekstrasmart.

Vi trækker automatisk hele ladeboksens forbrug fra din elregning. Det betyder, at du ikke skal lægge ud for strømmen og vente på, at vi tilbagebetaler dig efter vores tilbagebetalingssats. Du behøver heller ikke at tænke over, hvornår på dagen du lader - så længe du har slået intelligent opladning til.

Så bliver det ikke nemmere at være elbilist.

Også til dig med solceller
Solceller? Ingen hindring

Clever betaler dig endda for din egenproducerede strøm, der går til at lade bilen - du får 27 øre/kWh (ekskl. moms) + indkøbspris for strømmen, der går fra din egenproduktion til ladeboksen, når du har Clever One. Dit totale ladeboksforbrug bliver samtidigt fjernet helt fra din elregning. Begge dele fremgår i din elregning.

To børn sidder i en seng om aftenen og kigger i en bog med en læselampe hængende over dem

Skift til Clever Power

Det er nemt at skifte elselskab. Med et par klik i beregneren her kan du starte skiftet med det samme.

Pris for strøm:
Månedlig abonnementspris: 49 kr.
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Prisen for dit faktiske kWh-forbrug inkl. handelsomkostning, transport, afgifter + 2 x 49 kr. i abonnement.

Din løsning

Din løsning
Clever Power til dit hjem
Abonnement 49kr./md.
Se eksempel

Pris for strøm:
Månedlig abonnementspris: 49 kr.
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Prisen for dit faktiske kWh-forbrug inkl. handelsomkostning, transport, afgifter + 2 x 49 kr. i abonnement.

Hvad er Clever Power?

Clever Power er vores eget elselskab, som laver skræddersyede elaftaler til dig med en Clever-ladeboks derhjemme.

For når du både får strøm til din bil og til din bolig fra Clever, giver det dig endnu flere fordele og endnu mindre bøvl.

En pige står med hovedtelefoner på og kigger ud ad et vindue

Undgå udlæg og tilbagebetaling

Det bliver endnu nemmere at køre med Clever One, når du skifter til Clever Power. Du undgår nemlig at skulle lægge ud for ladeboksens forbrug og vente på vores tilbagebetaling.

For så kan vi aflæse både ladeboksens elmåler og din boligs elmåler. De to tal trækker vi fra hinanden, og så består din månedlige elregning kun af boligens forbrug. Vi viser selvfølgelig udregningen, så du hver måned kan se, hvor meget vi har trukket fra din elregning.


Også for dig med firmabil

Har du en firmabil, slipper du også for udlæg og tilbagebetaling, hvis du har Clever Power. Her er det bare udlæg til og tilbagebetaling fra din virksomhed, du slipper for – men princippet er præcis det samme.

Illustration af en bil der er sat til opladning hjemme. En lampe lyser i vinduet.

El til din bil

Strømmen til opladningen af din bil er inkluderet i dit Clever One-abonnement. Derfor trækker vi ladeboksens forbrug fra din elregning.

El til dit hjem

Strømmen til din bolig betaler du til ren indkøbspris på din Clever Power-elregning. Derfor får du en månedlig elregning på dit faktiske forbrug.

Solceller? Velkommen!

Dit bidrag til vedvarende elproduktion skal ikke spænde ben for en god aftale. Derfor har vi også en Clever Power-elaftale til dig med solceller.

Når vi kan se, hvor meget strøm, der går igennem din eltavle og igennem Clever-ladeboksen, kan vi også se, hvor meget af din solcellestrøm, der er gået til opladning af bilen. Du får 27 øre/kWh (ekskl. moms) + indkøbspris for strømmen, der går fra din egenproduktion til ladeboksen, når du har Clever One. Dit ladeboksforbrug bliver selvfølgelig også fjernet fra din elregning. Nemmere bliver det ikke.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Clever Powers kundeservice alle hverdage kl. 9-15 på 58 30 22 00 eller mail power@clever.dk.

En hus med lys i om aftenen

Lær Clever Power bedre at kende